2/16/2021

Medcezir Mira Doğum Tarihi Burcu Burcunun Özelliği Nedir

  Hiç yorum yok
Mira Doğum Tarihi
Medcezir Mira Ne Zaman Doğdu Burcu Ne Burcunun Özellikleri Neler?

Önce Adanalı daha sonra Lale Devri derken Medcezir diziyle karşımıza çıkan, olağanüstü performansı ile dizideki ismi Mira olan gerçek adı SERENAY SARIKAYA, çok başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile hem kızların beğenisini kazanmış, hemde erkeklerin bayıldığı hatta hasta olduğu ünlüler arasında 1 numarası olmayı başarmış. Gerçektende yılların oyuncuları bile Serenay Sarıkaya kadar oyundaki karakterle bütünleşip benimseyerek ustaca oynayamamıştır. Mira yani Serenay Sarıkaya, adeta oynadığı rollerdeki karakterlerle bütünleşiyor insan rol dışındaki hayatınında öyle olduğunu sanıyor. Buda Serenay Sarıkaya'nın başarısını gösteriyor.

Peki Medcezir dizisinden Mira ne zaman nerede doğdu ve burcu nedir.?
Serenay Sarıkaya (Mira) 1 Temmuz 1991 tarihinde İstanbulda doğmuştur. Mira yani Serenay Sarıkaya şu an 22 yaşını doldurmuş durumda.
Güzeller güzeli ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın burcu ise YENGEÇ burcudur.

Peki yengeç burcunun özellikleri neler?
Yengeç insanı tıpkı deniz yengeçleri gibi evini yerleştirmeyi, evini yapmayı, evini temizlemeyi kısacası evini çok seven evcil burtur. Çok arkadaş canlısıdırlar, mizahi yönleri çok gelişmiştir, gülmek onlara mutluluk ve enerji verir. Yengeç insanı yardımsever, sempatik, korumacı yönü ağır, insancıldır. Yengeç insanı temkinli ve tedbirli davanır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder