10/01/2021

Rumeli Köftesi Ankaranın Neresinde Yenir, Ankarada En Güzel Köfte Nerede Yapılır

  Hiç yorum yok
Ankarada En Güzel Köfte Nerede Yapılır
Ankara'da Rumeli Köftesi Nerede Yapılır? Rumeli Köftesini En Güzel Yapan Yer Neresidir?

Bir tesadüf eseri girdiğimiz bir restoranda tadına doyulmaz eşşiz bir lezzeti olan Rumeli köftesi yedik. Resimde görüldüğü gibi şıkır iıkır akan su ve suyun sesi ile yemek yemenin tadıda bir ayrı oluyor.

Ankara'nın sanayisinde kim derki böyle güzel bir restoran var diye...
Ama varmış gerçektende..
Ankara'da Rumeli köftesi ile en meşhur yermiş Şahin & Mustafa restoranı bizde tesadüfen keşfettik. Fotoğraflar bu ünlü restoranın sadece bir bölümündendir. Restoranın başka bölümleride var.

Kısa çekmiş olduğumuz video görüntüsüne geçmeden önce Şahin Mustafa restoranın tarihçesine bir değinelim.

Şahin ve Mustafa usta bakın tarihçesini nasıl anlatmışlar "Biz Şahin Mustafa olarak Eylül 2000'de yeni sanayide lezzet yolculuğuna MEŞHUR KÖFTESİ ŞAHİN USTA olarak başladık. Rumeli Köftemizin tarihçesi ise Romanya Türkler'nden olan Recep Usta'dan gelmektedir. Şahin usta, Recep ustanın damadıdır. Sabrederek yıllar içerisinde ondan ustalık öğrenir. 1978 yılında ilk lezzet yolculuğuna Ankara'da başlar. Şahin Mustafa olarak biz, sizlere tek, fakat vazgeçilmez Rumeli köftemizi aynı lezzet ve kararlılıkla sunmaya devam edeceğiz" .
Şahin Mustafa restoranın adıdır.
Rahat ve huzur dolu bir mekân arayan varsa üstelik yemeğide lezzetli olsun diyen varsa biz tavsiye ederiz. Sanayi içinde olduğuna bakmayın. Otomobilinizi park etmek gibi sorununuz olmaz çünkü vale serviside var.
Şahin Mustafa köftecisinin ürünleri %80 dana eti, %20 kuzu eti. Katkı maddeleri olmadığı gibi etlerde yerli dana ve kuzu eti. Masanıza gelen taze ve bol yeşillikte bir o kadar taze ve lezzetli. Sunumda gayet güzel Gidip görmenizi ve bu eşsiz lezzeti tatmanızı tavsiye ederiz.
Şahin Mustafa Köftecisi adres: Yeni Sanayi Demir Caddesi No: 66/B Ulus- Ankara
Telefonlar: 0 312 309 58 26
İnternet Adresi: www.sahinusta.com.tr
Şahin Mustafa köftecisinin web site adresi aşağıda yer almaktadır.
https://www.sahinusta.com.tr/index.html/
Rumeli Köftesi Ankaranın Neresinde Yenir, Ankarada En Güzel Köfte Nerede Yapılır konulu video teknik sorunlardan dolayı sayfamızdan kaldırılmıştır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder