10/01/2021

En Çılgın Evlilik Teklifleri Neler, En Deli Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır

  Hiç yorum yok
En Deli Evlenme Teklifi Nasıl Yapılır
Evlilik Teklifinde Çılgın Yöntemler

Günümüzde bir aşık veya sevgili, sevdiğine evlenme teklifi yaparken zorlanır oldu. Çünkü hemen hemen her türlü evlenme teklifleri yapıldı. Özelliklede en romantik evlenme teklifleri yapıldı. Kimileri paraşütle atlarken evlenme teklifi yaptı. Kimileri denizin derinliklerinde evlenme teklifi yaptı. Kimileri televizyonda canlı yayın karşısında evlenme teklifi yaptı. Üstelik nasıl evlenme teklifi yapmışlarsa aynı şekilde nikahlarıda orada oldu. Yani paraşütle atlarken evlenme teklifi yapılmışsa, yine paraşütle atlarkende nikah kıydılar. Bize kalırsa sade olan şey makbul bizim için. Biz yinede bir kaç tane çılgın evlenme teklifi yöntemi yazacağız. Adı üstünde çılgın evlenme teklifleri:)))

1- Bir santral memurunu aracı ederek evlenme teklifi gerçekleştirebilirsiniz.
2- Arabanızın üstüne sevdiğinizin adını yazıp Örneğin ( Benimle evlenirmisin Ebru) gibi teklif yapabilirsiniz.
3- Bir uçan balona bağlayacağınız ipin ucuna büyükçe bir kağıda evlenme teklifinizi yazıp kapısına bırakabilirsiniz. Kağıdın kapı hizasına gelmesine dikkat etmelisiniz yoksa kağıdı okuyamaz:)))
4- Yine uçan balona bağladığınız ipin ucuna hem bir yüzük hemde evlenme teklifinizi yazdığınız kağıt bağlayıp okuyacağı biçimde kapısına koyabilirsiniz.
5-Yüksek bir yere çıkıp, bu yüksek yer cami minareside olabilir. Megafonla evlenme teklifi yapabilirsiniz.
6- Gökyüzüne yansıyan lazerlerle evlenme tekilifinizi yazdırabilirsiniz.
7- Evlenmek istediğiniz kişi hayvanları seviyorsa, Bir yavru kedi alıp boynuna evlenme teklifinizin yazılı olduğu kağıdı asarak o kediyi sevdiğinizin kapısına bağlayabilirsiniz. Bağlamazsanız kedi başka kapıya gider, teklifte başka kapıya gitmiş olur:))))

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder