3/13/2013

Burçların Uğurlu Şanslı Günleri Hangileridir Hangi Gün Hangi Burcun Uğurlu Şanslı Günüdür

  Hiç yorum yok
burçların şanslı günü özelliği
Burçların Şans Getiren Uğurlu Günleri, Bütün Burçların Uğurlu Günleri

Bütün burçların şanslı ve uğurlu günü veya günleri vardır. Kimimiz hayatımızda önemli adımları o uğurlu şanslı günlere denk getiririz. Kimimizin aşk, burcumuzun şanslı gününe denk gelir. Kimimiz burcumuzun uğurlu gününde maddi açıdan eline yüklü miktar geçebilir. vs. vs. Sonuçta burçlarımızın birde şanslı yani uğurlu günü vardır. İlk olarak Koç burcunun şans getiren uğurlu gününden başlayalım.

Koç Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Koç'ların uğurlu günü salı'dır. Her ne kadar "salı sallanır" densede bu söylem koç'lar için geçerli değildir. Koç'lar salı günü daha bir atak, daha bir cesur ve daha bir güçlü olur. Bu nedenle cesaret gerektiren önemli işlerini salı gününe denk getirirlerse koç'ların başarmaları kaçınılmaz olur.

Boğa Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Boğa burcunun uğurlu ve şanslı günü Cuma'dır. Halk arasında "Cuma mübarek gün" söylemi tamda boğa'lar için söylenmiş bir söz gibidir. Özelliklede boğa'lar yatırım yapma işlerini bu güne denk getirirse kazançlı çıkmaları olası durumdur.

İkizler Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
İkizler burcunun şanslı yani uğurlu günü Çarşamba'dır. Halk arasında "Çarşamba Çarşafa Dolanır" diye söylensede, çift ruh hali olan ikizlerin her konuyu çabuk algıladığı hızlı öğrendiği gündür. İkizlerin en iyi ve olumlu iletşimleri çarşamba günleri olur.

Yengeç Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Yengeçlerin şanslı yada uğurlu günleri Pazartesi'dir. Evcimen ruha sahip olan yengeçler kendilerini, evini ve ailesini güvencede hissettiği gündür ki, yengeçler için ev ve aile çok önem taşır.

Aslan Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Aslan burcunun şanslı ve uğurlu günü Pazar'dır. Adeta tüm yetenekleri pazar günü ortaya çıkar bu yüzdende önemli çalışmalarınızı bu günlere denk getirmelidirler. Aslan burcunun taktir ve övgü ile sonuçlanan başarıları pazar günleri yapılan çalışmaları ile gerçekleşir.

Başak Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Başak burcunun şanslı ve uğurlu günü Çarşamba'dır. Evine düşkün başakların en şanslı oldukları gündür çarşamba. Özellikle çarşamba günleri büyük anlaşmalara imza atabilirler.

Terazi Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Terazi burcunun şanslı veya uğurlu günü Cuma'dır. Teraziler cuma günleri en etkin, en başarılı ve en becerikli oldukları gündür. Teraziler Cuma günlerini çok iyi değerlendirmeliler.

Akrep Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Akrep burcunun uğurlu ve şanslı günü Salı'dır. Akrepler salı günleri insanları çekim alanına alabilir. Bu nedenle birini yada birilerini etkilemesi gerekiyorsa salı gününü seçmeliler. Akrepler uğurlu olan günü salı'da güçlerini kolay ispatlayabilirler.

Yay Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Yay burcunun uğurlu günü Perşembe'dir. Her hangi atılım gerektiren işlerini yapmak için Yay'lar perşembe gününü seçmelidirler. Yay burcundakilerin perşembe günleri yaptıkları atılım meyvesini verir.

Oğlak Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Oğlak burcunun şanslı veya uğurlu günü Cumartesi'dir. Oğlak burcunda olanlar bir hedef belirmeişse kesinlikle onları yolundan döndürmek imkansız gibi bir şeydir. Bu nedenle oğlaklar hedeflerini Cumartesi günleri belirlerse, hedeflerine çok çabuk ulaşır. Oğlak'lar Cumartesi günleri kendilerini güçlü ve başarılı hissederler.

Kova Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Kova burcunun uğurlu günü Cumartesi'dir. Kova burcunda olanlar gelecek ile ilgili kararları bu gün almalılar. İdealist ruha sahip kovalar uğurlu günlerinde yaptıkları hamlelerle ilerde adından çok söz ettirebilirler.

Balık Burcunun Şans Getiren Uğurlu Günü:
Balık burcunun uğurlu günü Perşembe'dir. Bütün burçların özelliklerinden taşıyan ve duygusal olan balık'lar, hayatlarındaki önemli karar olsun, bazı atılımlar olsun, daha önceden kurulmuş hayaller olsun Balık burcu olanların uğurlu olan perşembe günleri neticesini alabilirler.

Burçların uğurlu taşlarını "https://bizimzaman.blogspot.com/2013/03/burclarn-ugurlu-taslar-nelerdir-taslarn.html" adresinden öğrenebilirsiniz.

Burçların yıldıznamelerini "https://bizimzaman.blogspot.com/2013/03/burclarn-yldzlar-neler-hangi-burc-hangi.html" adresinden öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder