1/09/2013

9 Ocak Kar Tatili Olan İller Ve Okullar

  Hiç yorum yok
9 Ocak Kar Tatili
9 Ocakta Hangi İllerdeki Okullar Tatil

Yoğun ve etkili kar yağışı nedeniyle yapılan açıklamaya göre 9 ocak 2013 İstanbul ve bazı illerdeki okullar tatil. 9 ocak 2013 te tatil olan iller şunlar; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Erzincan, Bayburt, Bitlis, Samsun, Giresun, Aksaray, Muş, Hakkari, Zonguldak, Gümüşhane, Düzce, Mardin, Bartın ve Konya.
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada da Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Ulubey ve Mesudiye ilçelerinin merkez, belde ve köylerinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verileceği belirtildi. Merkez ilçe ile Fatsa ve Ünye ilçelerinde de kısmi olarak eğitime yarın ara verileceği kaydedildi.
Yozgat´ta da aralıklara devam eden kar yağışı sebebiyle Akdağmadeni, Kadışehri ve Çekerek ilçelerinde 9 ocakta tüm okullar tatil edildiği bildirildi.

Sivas'ın Şarkışla, Gemerek ve Divriği ilçeleri ile Van'ın Erciş ve Çaldıran ilçelerinde, Nevşehir il merkezi ile Ürgüp, Avanos, Derinkuyu, Acıgöl, Kozaklı ve Hacıbektaş ilçeleri ile Niğde'nin Altunhisar ilçesinde bu illerdeki kar tatili 1 gün daha uzatıldı bu nedenle 9 ocak 2013 tede bu illerdeki okullar tatil.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder