9/09/2021

Genel Uzman Yardımcısı Alım Sınavı, Uzman Yardımcısı Alımı İlanı

  Hiç yorum yok
Genel Uzman Yardımcıları
Kamu Gözetimi Muhasebe Ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Bilişim ve Genel Uzman Yardımcısı Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihi

Uzman yardımcılığı için açık kadrolara 10 genel uzman ve 5 bilişim alanı uzman yardımcısı olmak üzere toplam 15 uzman yardımcısı sınavla alınacak. Uzman Yardımcısı olmak için genel şartları taşıyan adaylar 8 şubat 2013 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Uzman Yardımcılığı yazılı sınavı 24 şubat 2013'te saat 10:00'da yapılacak.

üniversite 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, işletme, iktisat, iktisadi ve idari bilimler ile ticaret bilimler fakülteleri yada yüksek öğretim kurulu tarafından denkliği kabul edilen yurtiçi veya yurtdışı öğrenim kurumlarından mezun olanlar Genel Uzman Yardımcısı kadrolarına başvurabilecekler.
üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren bilgisayar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, bilgisayar ve bilgisayar öğretmenliği bölümünden mezun olanlar veya denkliği yükseköğretim kurulu tarafından kabul edilen yurtiçi ve yurtdışı öğretim kurumlarından mezun olanlar ise Uzman Yardımcısı Bilişim kadrosu için başvurabilirler.

Genel Başvuru Şartları Şöyle:
1 – 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 İnci Maddesinin Birinci Fıkrasının (A) Bendinde Yer Alan Genel şartları Taşıması
2 – Yukarda Belirtilen Yüksek Öğretim Kurumlarından Veya Bölümlerden Birisinden Mezun Olması
3 – ÖSYM Tarafından 9-10 Temmuz 2011 Ve 7-8 Temmuz 2012 Tarihlerinde Yapılan KPSS’nın birinden; Uzman Yardımcısı (Genel) kadrosu için başvuruda bulunan adaylardan KPSS P39, KPSS P51, KPSS P53 Veya KPSS p118 puan türlerinden herhangi birinden 80 puan ve üzeri almış ve başvuruda bulunanlardan en yüksek puanlı 200 kişi, uzman yardımcısı (bilişim alanı) kadrosu için başvuruda bulunan adaylardan KPSS P5 Veya KPSS p8 puan türlerinden herhangi birinden 70 puan ve üzeri almış ve başvuruda bulunanlardan en yüksek puanlı 100 Kişi, içerisinde yer alması (son sıradaki adaylarla aynı puana sahip olan adaylar da sınava kabul edilir)
4 – Yazılı sınavın yapıldığı tarihte otuz beş yaşını doldurmamış olması
5 – Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumunun olmaması, gerekmektedir.

Uzman Yardımcısı Yazılı Sınav Başvuru İçin İstenen Belgeler:
1 - Sınav Başvuru Formu
2 - KPSS sınav sonuç belgesinin aslı veya kurumumuzca onaylanmış sureti
3 - son üç ay içerisinde çekilmiş bir adet fotoğraf

Uzman Yardımcısı Sınavı İçin Başvuru Yapılacak Yer:
Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. sınav başvuruları, 21/01/2013 tarihinde başlayıp 08/02/2013 tarihinde sona erecektir. Başvurular, elektronik ortamda “www.kgk.gov.tr” adresinde yer alan “Sınav Başvuru Formu”nun doldurularak, istenilen diğer belgelerle birlikte son başvuru tarihi olan 08 Şubat 2013 Tarihi Saat 17:30’a Kadar “Kamu Gözetimi, Muhasebe Ve Denetim Standartları Kurumu Söğütözü Mahallesi 2177. Sokak No: 4 06520 Çankaya/ANKARA” adresine şahsen teslim edilmesi ya da posta ile gönderilmesi suretiyle yapılacaktır.
Postayla yapılacak başvuruların taahhütlü, iadeli taahhütlü, acele posta servisi gibi yollarla yapılması zorunludur. Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular değerlendirmeye alınmaz. Bu şekilde yapılan başvurular, başvuru sahibi için herhangi bir hak oluşturmaz. Başvuru formunun doldurulması ve iletilmesi, sınav giriş belgeleri ile sınava ilişkin tüm bilgileri içeren “sınav broşürü” kurum resmi internet sitesinden (www.kgk.gov.tr) temin edilebilecektir.

Uzman Yardımcısı Yazılı Sınav Yeri Ve Tarihi:
Sınav Yeri: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Adres: Cemal Gürsel Caddesi No: 58 Cebeci Kampüsü Cebeci Ankara
Sınav Tarihi: 24/02/2013 Tarihinde Saat 10:00’da yapılacaktır.
Yazılı Giriş Sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınav yerleri; kamu gözetimi, muhasebe ve denetim standartları kurumu “www.kgk.gov.tr” internet sayfasında yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecektir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder