9/14/2021

Surelerin 137. Ayetleri Türkçe Meali Açıklaması Oku

  Hiç yorum yok
Surelerin 137. Ayetleri Türkçe Meali Açıklaması Oku
Bakara Suresi 137. Ayet Meali Türkçe Açıklaması Oku
Eğer onlar da böyle sizin iman ettiğiniz gibi iman ederlerse muhakkak doğru yolu buldular. Yok, yüz çevirirlerse, onlar sadece bir ihtilaf ve çekişme içindedirler. Allah da senden yana onların haklarından geliverecektir. O, herşeyi işiten ve bilendir.

Âl-i İmrân Suresi 137. Ayet Meali Türkçe Açıklaması Oku
Sizden önce kanun olmuş bir takım olaylar geçti, onun için yer yüzünde dolaşın da peygamberleri yalanlayanların akibetlerinin nasıl olduğunu görün!

Nisâ Suresi 137. Ayet Meali Türkçe Açıklaması Oku
İman ettikten sonra küfre gidenleri, sonra yine iman edip tekrar küfre gidenleri, sonra da küfürde ileri gidenleri Allah ne affedecek, ne de doğru bir yola çıkaracaktır.

En’âm Suresi 137. Ayet Meali Türkçe Açıklaması Oku
Yine bunun gibi, Allah'a ortak koşanlardan çoğuna çocuklarını öldürmeyi de o taptıkları ortaklar, hem onları helak etmek hem de dinlerini karma karışık etmek için iyi birşeymiş gibi gösterdiler. Allah dileseydi, bunu yapmazlardı. O halde onları uydurdukları kanunlarla başbaşa bırak ne halleri varsa görsünler.

A’râf Suresi 137. Ayet Meali Türkçe Açıklaması Oku
Ve o hırpalanıp ezilmekte bulunan kavmi yeryüzünün, bereketlerle donattığımız doğusuna, batısına mirasçı kıldık. Ve Rabbinin İsrail oğullarına olan o güzel va'di, sabretmeleri sebebiyle tamamen tahakkuk etti ve Firavun ile kavminin yapageldikleri sanat eserlerini ve yükselttikleri binaları yere serdik.

Şu’arâ Suresi 137. Ayet Meali Türkçe Açıklaması Oku
Bu sadece eskilerin adetidir

Sâffât Suresi 137. Ayet Meali Türkçe Açıklaması Oku
Ve siz sabahları onlara uğrar ve üzerlerinden geçersiniz,
Kaynağımız: kuranmeali adresidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder