10/30/2016

Sürekli Devamlı YÂ LÂTİF EL-LÂTİF Okumak Neye Nelere İyi Olur?

  Hiç yorum yok
Sürekli Devamlı YÂ LÂTİF EL-LÂTİF Okumak Neye Nelere İyi Olur?
Devamlı YÂ LÂTİF EL-LÂTİF Okumanın Okumaya Devam Etmenin Hikmeti Faydaları Neler?

Yine her zamanki gibi Allah'ın Yâ Lâtif ismini okumanın faziletlerini yazmadan önce, Yâ Lâtif ismi Türkçe ne anlamda onu yazmak gerekir. Çünkü Türkçe manasını bir sayfada gözden kaçırsanızda sayfayı tekrar açtığınızda dikkatinizi çekebilir. Çünkü Yâ Lâtif isminin manasını öğrenmekte, Yâ Lâtif okumanın faziletlerini öğrenmek kadar önemli olduğunu düşünüyorum.
Allah'ın 99 Emsasından biri olan Arapçası El-Lâtif ismi Türkçede "En ince işlerin bütün inceliklerini bilen; kullarına iyilikler ulaştıran." anlamına gelmektedir.
Şimdi Yâ Lâtif ismini devamlı okumanın ve Yâ Lâtif ismini sürekli okumaya devam etmenin hikmetlerini yazabiliriz.
Uzmanlar Yâ Lâtif okumanın ve okumaya devam etmenin faziletleri şifaları hakkında şöyle diyor;

"Her kim sürekli olarak Yâ Lâtif ismini okursa ve okumaya devam ederse, Yâ Lâtif ismini sürekli zikreden kişi huzura erer."

"Her kim sürekli olarak Yâ Lâtif ismini okursa ve okumaya devam ederse, Yâ Lâtif ismini sürekli zikreden kişi Allah'ın izni ile girdiği bir işte başarıya ulaşır."

"Her kim sürekli olarak Yâ Lâtif ismini çokça zikrederse ve zikretmeye devam ederse, Yâ Lâtif ismini sürekli okuyan kişinin Allah'ın izni ile kötü olan maddi hali düzelir."

"Her kim hasta olan yakını için sürekli olarak Yâ Lâtif ismini çokça okursa ve okumaya devam ederse, Yâ Lâtif ismini sürekli zikreden kişinin hasta yakını Allah'ın izni ile şifaya kavuşur iyileşir."

"Her kim sürekli olarak Yâ Lâtif ismini çokça zikrederse ve Yâ Lâtif zikrine devam ederse, Yâ Lâtif ismini sürekli zikreden kişi Allah'ın izni ile sıkıntılarından refaha ulaşır sıkıntısından kurtulur."

"Her kim sürekli olarak Yâ Lâtif ismini çokça zikrederse ve Yâ Lâtif zikrine devam ederse, Yâ Lâtif ismini sürekli zikreden kişi Allah'ın izni ile girdiği bunalımlardan kurtulur."

Uzmanların notu: Yâ Lâtif esması yine aynı manaya gelen El-Lâtif olarakta zikredilebilir.

10/14/2016

129 Defa Yâ Lâtif El-Lâtif İsmi Niye okunur Neye İyi Gelir?

  1 yorum
129 Defa Yâ Lâtif El-Lâtif İsmi Niye okunur Neye İyi Gelir?
Allah'ın Yâ Lâtif El-Lâtif İsmi Ne İçin 129 Defa Okunur

129 defa Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif isminin hikmetini faziletini yazmaya başlamadan önce, Yâ Lâtif isminin Türkçe ne manaya geldiğini yazalım.
Allah'ın 99 isminden biri olan Yâ Lâtif veya El-Lâtif isminin Türkçe anlamı "En ince işlerin bütün inceliklerini bilen; kullarına iyilikler ulaştıran".
Bu kısa ma önemli bilgiyi verdikten sonra şimdide uzmanlar 129 defa Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif isminin zikrinin fazileti hikmeti şifası hakkında ne diyor onu yazalım.

Allahın Yâ Lâtif El-Lâtif İsmini 129 Defa Zikretmenin Hikmeti
Konunun uzmanları diyorki;
"Her kim bir dileği varsa ve Allah'tan bu dileğinin gerçekleşmesini istiyorsa, 129 defa Allah'ın Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif ismini okursa, Allahın izniyle Yâ Lâtif ismi 129 defa okuyan kişinin dilekleri yerine getirilir. 16641 defa okunmasıda tavsiye edilir."

"Her kimin kısmeti kapalıysa ve Allah'tan kısmetinin açılmasını istiyorsa, 129 defa Allah'ın Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif ismini okuduğu taktirde, Allahın izniyle Yâ Lâtif ismi 129 defa okuyan kişinin kısmeti açılır. 16641 defa okunmasıda tavsiye edilir."

"Her kimin rızkı azsa ve Allah'tan rızkının artmasını çoğalmasını istiyorsa, 129 defa Allah'ın Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif ismini okuduğu taktirde, Allahın izniyle Yâ Lâtif ismi 129 defa okuyan kişinin rızkı artar bollaşır çoğalır. 16641 defa okunmasıda tavsiye edilir."

10/12/2016

Sürekli Devamlı YÂ ADL EL-ADL Okumak Neye Nelere İyi Olur?

  Hiç yorum yok
Sürekli Devamlı YÂ ADL EL-ADL Okumak Neye Nelere İyi Olur?
Devamlı YÂ Adl EL-Adl Okumanın Okumaya Devam Etmenin Hikmeti Faydaları Neler?

Allah'ın 99 Emsasından biri olan El-Adl ismi "Çok Adaletli" anlamına gelmektedir.

Bir Sayı Olmadan Devamlı Sürekli EL-Adl Okumanın Şifaları
Uzmanlarımız Yâ Adl esmasının devamlı okunması halinde ne gibi faydaları, şifaları var. Yâ Adl ismi neler için devamlı okunmalı, tavsiye ediyorlar şöyle açıklıyor.

" Her kimin maddi durumu iyi değilse, ve maddi halinin düzelmesini istiyorsa Yâ Adl ismini okumalıdır. Ama Yâ Adl ismini devamlı okumalıdır maddi durumları Allah'ın izniyle düzelir"

" Her kimin manevi durumu iyi değilse, ve manevi halinin düzelmesini istiyorsa Yâ Adl ismini okumalıdır. Yâ Adl ismini devamlı okumalıdır manevi durumları Allah'ın izniyle düzelir" diyorlar.

Kısacası hem maddiyatın hemde maneviyatın düzelmesi iyileşmesi için Yâ Adl ismini her zaman devamlı okumak gerekiyor.

104 Defa Yâ Adl El-Adl İsmi Niye okunur Neye İyi Gelir?

  Hiç yorum yok
104 Defa Yâ Adl El-Adl İsmi Niye okunur Neye İyi Gelir?
Allah'ın Yâ Adl El-Adl İsmi Ne İçin 104 Defa Okunur Yâ Adl Esması Nasıl Okunur?

104 defa Yâ Adl veya aynı manaya gelen El-Adl isminin hikmetini faziletini yazmadan önce Türkçe ne manaya geldiğini yazalım.
Allah'ın 99 isminden biri olan Yâ Adl veya El-Adl ismi "Çok Adaletli" Türkçe anlamıdır.
Bu kısa ama önemli bilgiyi verdikten sonra şimdide uzmanlar neden 104 defa Yâ Adl veya aynı manaya gelen El-Adl isminin zikredilmeli yani okunmalı, Yâ Ald isminin faziletleri hikmetleri şifaları nedir hakkındaki açıklamaları yazalım.

104 Adet Yâ Adl El-Adl İsmi Ne Zaman Nasıl Okunur? 104 Defa Yâ Adl Zikretmenin Hikmeti

Uzmanlar diyorki;
"Her kim adil olmak, adil kalmak ve Adaletten şaşmamak istiyorsa, 104 defa her gün sabahları Allah'ın Yâ Adl veya aynı manaya gelen El-Adl ismini okursa, adaletten ayrılmazlar."

"Her kim herkese adil davranmak istiyorsa, 104 defa her gün sabahları Allah'ın Yâ Adl veya aynı manaya gelen El-Adl ismini okursa, Adil davranıp verecekleri hükümde hep adilane olur."

"Her kim bir zalimin perişen olmasını istiyorsa, 104 defa her gün gece yarısından sonra Allah'ın Yâ Adl veya aynı manaya gelen El-Adl ismini okur ve beddua ederse, perişanlığını istedikleri zalim perişan olur."

10/03/2016

68 Defa Yâ Hakem El-Hakem İsmi Niye okunur Neye İyi Gelir?

  Hiç yorum yok
68 Defa Yâ Hakem El-Hakem İsmi Niye okunur Neye İyi Gelir?
Allah'ın Yâ Hakem El-Hakem İsmi Ne İçin 68 Defa Okunur

68 defa Yâ Hakem veya aynı manaya gelen El-Hakem isminin hikmetini faziletini yazmadan önce Türkçe ne manaya geldiğini yazalım.
Allah'ın 99 isminden biri olan Yâ Hakem veya El-Hakem ismi "Hükmeden, hakkı yerine getiren" Türkçe anlamındadır.

Bu bilgiyi verdikten sonra şimdide uzmanlar 68 defa Yâ Hakem veya aynı manaya gelen El-Hakem isminin zikrinin fazileti hikmeti şifası hakkında ne diyor onu yazalım.

Allahın Yâ Hakem El-Hakem İsmini 68 Defa Zikretmenin Hikmeti
Uzmanlar diyorki; "Her kimin haklı bir davası var ise ve bu haklı davasını kazanmak istiyorsa, 68 defa Allah'ın Yâ Hakem veya aynı manaya gelen El-Hakem ismini okursa, haklı olan davasını Allah'ın izniyle kazanır."
Allah (C.C.) haklı olanların yanında olsun inşallah...