9/09/2021

Araba Uçak Gemi Deniz Tutması Nasıl Önlenir Hangi Bitki Bulantıyı Hemen Keser

  Hiç yorum yok
Araba Uçak Gemi Deniz Tutması Nasıl Önlenir Hangi Bitki Bulantıyı Hemen Keser
Bulantıyı Hemen Kesecek Bitki Araba Gemi Deniz Uçak Tutması Bulantıları Mide Bulantıları İlaç Kullanmadan Nasıl Geçer

Bir çok kişiyi uzun yolda ve hatta kısa mesafede bile araba tutar. Sadece araba tutması değil deniz tutması, uçak tutması, gemi tutmasıda yaşayanlar var. Ve bu araba, deniz,gemi,uçak tutmalarından dolayı şiddetli mide bulantısı hissedilir ve hatta kusmalar bile yaşanabilir.
Araç tutan ve bu tutmadan dolayı mide bulantısı yaşayanlar ilaç kullanmak istemez. Bunun yerine bulantıyı kesecek bitki denemek veya kullanmayı tercih eder.
Geçenlerde benide araba tutmuş ve aşırı mide bulantısı olmuştu ve bulantılara karşı etkili olan bitkiyi içtim ve hemen bulantı geçti.
Benimde denediğim bitki zencefildir.
Eğer gerek araç tutmasından kaynaklanan bulantı olsun, gerekse başka bir rahatsızlıktan dolayı olsun midenizde bulantı varsa yarım çaybardağı kaynamış su koyup içine 1 çay kaşığı zencefil koyup iyice karıştırın ve için. Bulantınız 5 dakika içinde kesilecektir. Aynı zamanda bu söylediğim zencefilli sıcak suyu çok üşüyenler ısınmak içinde içebilir. Rahat uyumak için içebilir, nefes darlığı olan içebilir, iç sıkıntısı olan içebilir. Ancak unutmayın çocuklar, diyabet hastaları ve kalp hastalarının içmemesi önerilir. Tabi eğer birde zencefile karşı bir allerjiniz varsa yine içmeyin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder