11/15/2021

5 Ocak 2015 Okullara Kar Tatili Varmı? 05.01.2015 Nerelerde Okullar Tatil Edildi?

  Hiç yorum yok
5 Ocak 2015 Okullara Kar Tatili Varmı
5 Ocak 2015 Okullara Kar Tatili Yapıldımı?

Meteorolojinin sibirya soğukları ve kar uyarısı yaptığını herkes biliyordu. Ankara'da kar yağışı etkisini oldukça gösteriyor. Ankara'da 2015 yılının ilk kar yağışı Ocak ayının 4'ünde başlamış oldu. Şu an sabah saat 06:46 ve kar kalınlığı ise tahminen yüksek kesimlerde 10 cm. buluyor olmalı. Hala kar yağışı devam ederken güne uyanan öğrenciler acaba okullar tatilmi? sorusu akıllarına gelecek. Akşam başlayan kar yağışına rağmen sabah saatlerine kadar yetkililerden henüz okulların kar tatili yapıldığı açıklaması gelmedi.
Ankara'da okullar kar tatili kaç gün diyede bir açıklama henüz yok.
Çoğu zaman yetkililer son anda okulların kar yağışından dolayı tatil edildiğini açıklıyor ama son anda yapılan açıklamalar ise çoğu öğrencinin haberi olmadığı için büyük sorunlar yaşanıyor. Yetkililerden ricamız meteorolojinin uyarılarını dikkate alarak son anda değilde daha öncesinde okulların 1 gün veya ilin kar yağışı durumuna göre 2 gün veya 3 gün tatil edildiğini, öğrenciler yollara düşmeden açıklamalarıdır.
Şu anda bir il hakkında kar tatili açıklaması geldi.
Kütahya'da 5 Ocak 2015 pazartesi günüyoğun kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi. Yani Kütahya'da ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder