8/30/2013

- Aşkıma Sevgiliye En Güzel En Duygusal Romantik Günaydın Mesajları

  Hiç yorum yok
En Güzel En Duygusal Romantik Günaydın Mesajları
Sevgiliye Orjinal Uzun Günaydın Mesajları, Sevgiliye Orjinal Kısa Günaydın Mesajları

Sevgiliye, aşkınıza, hayatınızın en anlamlısına söylenecek veya söylenebilecek en romantik, en anlamlı, en duygusal, en tutkulu, en coşkulu bir buğse edasında günaydın mesajları.

Aşkıma En Güzel Günaydınlar, Hayırlı Sabahlar Mesajları
* Günaydın Sabahımın Güneşi Biricik Aşkım..!

* Her Sabah Senin Adınla Uyanmak, Benim İçin Sanki Yeniden Doğmak Gibidir Biricik Aşkım..!

* Günaydın Aşk ve Aşkımla Doğup Batanım, Gecemin ve Tüm Gecelerin En Parlayan Yıldızım Günaydın Canım Aşkım..!

* Günaydın Tahtı Kalbimde Olan Prensesim...!

* Günaydın Tahtı Kalbimde Olan Prensim..!

* Gözünü Açtığın Her Günün Aydın Olsun, Her Gün Kırlarda Açan Çiçekler Seni Kıskansın. Günaydın Nadide Çiçeğim..!

* Günaydın Benim Uzun Yaşamım, Günaydın Yakınımda Olan Sırrım, Günaydın Kalbimin Sahibi En Değerli Biricik Aşkım..!

* Yepyeni Umutlar Doğsun Diye, Sevgiler Umutlarla Büyüsün Diye, Gözyaşları Sevgilerle Kurusun Diye, Hayat Seninle Yaşadıkça Güzelleşsin Diye, Bütün İnsanların Yolu Sevgide Buluşsun Diye, Her Yeni Güne ve Biricik Aşkım Sana Günaydın..!

* Her Yeni Günün, Bir Önceki Gününden Daha Güzel ve Daha Aydın Olsun Sevgilim.! Hayırlı Sabahlar.

* Güneşin İlk Işıkları Nefesinin Sıcaklığını Getirdi Bana. Bendende Sana Yüreğimdeki Sıcaklıkla Günaydın Gitsin. Günaydın Dünyamı Aydınlatan Güzeller Güzeli Benim Tek Aşkım..!

Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, günaydın, iyi geceler, samimi, içten, doğum günü, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım..!

8/27/2013

Sevgiliye Aşk ve Sevgi Mesajları

  Hiç yorum yok
Aşk ve Sevgi Mesaj örnekleri
Sevgilime En Yeni Aşk Mesajları Sevgilime Romantik Duygulu Aşk Yazıları

Merhabalar; yine en son aşk mesajları, en yeni aşk mesajları, en orjinal aşk mesajları, sevgilime aşk mesajları, aşkıma duygusal mesajlar, biricik aşıma sevgi sözleri, uzun aşk mesajları, kısa aşk mesajları, hayatımın aşkına aşk sözleri ve sevgiliye en güzel aşk sözleri ile sayfamızda birlikteyiz.
Ağustos ayı içinde ilk ağızdan çıkan ve hiçbir yerde bulamayacağınız aşk ve sevgi mesajlarını ilk kez siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.
Sayfamızdaki aşk mesajlarını beğenirseniz lütfen paylaşmayı unutmayınız.
Aşk ve Sevgi mesajlarını telefon mesajlarında ve Facebook duvar yazılarındada paylaşabilirsiniz

Sevgiliye Aşk Mesajları, Sevgiliye Sevgi Mesajları:
* Ahirette Cennetle Mükafatlandırılacaksam, Senin Olmadığın Cennet Bana Cehennem Gibi Olur.Sen Varsan Eğer Herşey Seninle Anlam Bulur.

* İç Dünyam Dediğim Kalbim Öyle Büyükki! Ve Kalbimin Heryeri Sen ve Senin Sevginle Dopdolu.

* Aşkım! Ben Gecenin Karanlığını Senin Gözlerinde Gördüm ve Sevdim. Ben Güneşi Senin Bedeninde Gördüm ve Sevdim. Ben Sonsuzluğu Seni Sevdiğim Zaman Sevdim. Ben Ayrılığı Sana Kavuşacağım Zaman Sevdim. Ben Baharları Sana Aşık Olduğum Zaman Sevdim. Ben Gülleri Bana Tebessümle Baktığında Sevdim. Kısacası Ben Hayatı Yalnız Seninle Sevdim.

* Cantanem! Sen Seni yalnız Seninleykenmi Seviyorum Sanıyorsun. Ben Seni Sensizkende Seviyorum ve Daimada Seveceğim..!

* Kalbimin Yaşadığı ve Yaşattığı Tek Aşkı..! Benim Varlığımı Bilmesende, Beni Hiç Görmesende, Benim Yanımdan Bile Geçmesende ve Seni Ne Kadar Sevdiğimi Hiç Bilmesende, Bir Ömür Hep Seni Seviyor Olacağım. Sen Benim Bana Bile Sır Olan Sevdiğim Aşık Olduğum Tek İnsansın..!

* Aşkım! Hayatta Hep Kaybettim. Ama Bu Hayatta Tek Kazancım Yalnız Sensin..! Sen Benim Yaşantımda Tek ve En Değerli Ödülümsün...! Seni Seviyorum..!

* Aşka Kumar Gözüyle Bakanlar Birgün Gelir Kaybeder. Birtanem Aşkımız Sonsuz Olsun Diye Ben Sana Hep Kaderim ve Ömrüm Diye Baktım. Seni Çok Seviyorum..!

* Sevgilim..! Seni ve Aşkımızı Kalbimde Muhafaza Etmeyi Bildiğim Kadar, Seni Delicesine Sevsemde, Bana Yaptığın Yada Yapacağın Hatalarında Seni ve Aşkımızı Kalbimden Söküp Atmayı Bilecek Kadarda Gururluyum.

* Kalbime Zorla Girmek İstiyorsan Şunu Peşin Söyleyim. Bu Kalbe Zorla Giren, Çıkmak İstediğinde Çok Daha Zor Biçimde Bedel Ödeyerek Çıkmak Zorunda Kalır.

Not: Diğer Mesajları Görmek için kategorilerden MESAJLAR bölümünden bakabilirsiniz.

Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, günaydın, iyi geceler, samimi, içten, doğum günü, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım..!

8/25/2013

Açıköğretim Lisesi 2013-2014 Birinci Dönem Yeni Kayıt Tarihi

  Hiç yorum yok
aöl Birinci Dönem Yeni Kayıt Tarihi
AOL Açıköğretim Lisesi 2013-2014 Birinci Dönem Yeni Kayıt Tarihi Ne Zaman?

Şu yada bu şekilde lise eğitimini yarıda bırakanlar ile liseye hiç gitmemiş olanlar için eğitimlerine devam etmek isteyenler AOL açıköğretim lisesine kayıt yaptırarak eğitim hayatlarına devam edebilirler.
AOL Açıköğretim lisesi 2013-2014 eğitim yılı 1.Dönem yeni kayıt işlemleri 26 Ağustos 2013 tarihinde başlıyor.
Yeni kayıtlar 7 Eylül 2013 tarihindede sona eriyor.
2013-2014 yılı 1.dönem yeni kayıt yaptıracak adaylar; Her yıl bir dönem için 25 TL bedel ödenir. AOL kayıtlarını Halk eğitim merkezleri, Mesleki Eğitim Merkez Müdürlükleri yapmaktadır. Bunların dışında AOL kayıtlarını yapmakta olan bazı okullarda mevcut. Açık liseye kayıt için gereken belgeler nelerdir vereceğimiz linkten öğrenebilirsiniz. Ayrıca AOL resmi web sitesinden veya Halk eğitim merkezlerindende öğrenebilirsiniz. Açıköğretim lisesi ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için 7 gün 24 saat hizmet veren ALO 147 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Aşağıda ayrıca sınav tarihleri, sınav sonuçları, yeni kayıt veya kayıt yenileme gibi sürekli takip etmek zorunda olduğunuz AOL iş takvimi sayfasınında linki veriyoruz. Sık kullanılanlara eklemiz takip açısından sizin için kolaylık olacaktır.
Açıköğretim lisesi yeni kayıtlar hakkında gereken belgeler ile nasıl kayıt yaptıracağınıza dair detaylı bilgiye ulaşım adresi: http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=108
Açıköğretim Lisesi kayıt tarihleri, sınav tarihleri ve sınav sonuçlarının açıklanması gibi takip edeceğiniz sayfa adresi: http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178

Ezandan Sonra Okunacak Dua Hangisidir

  Hiç yorum yok
ezan duası
Ezandan Sonra Okunması Gereken Dua Hangisidir?

Her müslümanın ezandan sonra okunması gereken duayı okuması lazımdır. Bir radyo kanalında duyduğum ve çok etkilendiğim ezandan sonra okunacak duayı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

"Allahümme rabbe hâzihid-da'vetit-tâmmeti vessalâtil kâimeti âti Muhammedenil vessilete vel fadîlete veddereceterrefi'ate veb'ashü mekâmen mhmûdinillezî vaadtehü inneke lâ tuhlifül miâd"

8/24/2013

Yatmadan Okunması Gereken Dualar Nelerdir

  Hiç yorum yok
uyku duası
Yatmadan Önce Hangi Dular Okunur? Peygam Efendimizin Yatmadan Okunmasını Söylediği Dualar

Yatarken veya yatmadan önce okunması söylenen bir çok dua yada dular vardır. Bunlardan biride şudur;
Hz. Muhammed (S.A.v) Efendimiz, Hz. Ali'ye "Ya Ali, şu 5 şeyi yapmadan yatma" der. Peygamber Efendimizin Hz. Ali'ye söylediği 5 şey; 1- Kur-an'ı Kerimin hepsini okumak, 2- 4000 dirhem sadaka vermek, 3-Kâbeyi ziyaret etmek, 4-Cennette yerini hazırlamak, 5- Küs olunan biriyle barışmak.
Hz. Ali; "Resullallah bu nasıl olur? diye sorar. Buna cevaben peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) şöyle buyurur.
1- 3 İhlâs okumak, Kurn-an'ı Kerimi hatmetmek gibidir.
2- 4 Fâtiha okumak, 4000 dirhem sadaka vermeye eşittir.
3- 10 defa; "Lâ ilâhe illallah vahdehu lâ-şerîke-leh lehül- mülkü ve lehül hamdü yuhyî ve yümît ve hüve alâ külli şey’in kadîr." demen de Kâbe’yi ziyarete eşittir.
4- 10 defa; "Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil’aliyyil’azîm." demen, Cennette yerini hazırlamana vesîledir.
5- 10 defa; "Estağfirullahel’azîm ellezî lâ ilâhe illâ hu el-hayyel kayyûm ve etubü ileyh." demen, dargın ve husûmetli olduğun insanlarla barışmış derecesinde mükâfata vesiledir.

AOL Mezunları Üniversite Sınavlarına Girebilirmi

  Hiç yorum yok
AOL Mezunları
Açıköğretim Lisesi Mezunları Diğer Liselerle Üniversite Sınavlarında Aynı Haklara Sahipmi?

Geçenlerde bir kardeşimiz lisenin 1. sınıfının birinci dönemini okuyup daha sonra okulu bıraktığını, ama şimdide okumak istediğini fakat açıköğretimden mezun olunca üniversite sınavına girip giremeyeceğini ve eğer üniversite sınavına giriliyorsa istenilen mesleğin bölümün okunup okunmayacağını sordu bize. Bizde kardeşimize gerekenleri anlattık. Okurlarımızın veya takipçilerimizinde aralarında böyle durum yaşayanlar için bu konu hakkında sayfamızda bir açıklama yapmak istedik. Öncelikle liseyi ister ilk dönem olsun ister lisenin hangi sınıfından olursa olsun ayrılan öğrenciler, AOL Açıkmğretim Lisesine kayıt yaptırabilirler. Lise eğitimini yarıda bırakan öğrenci okuldan alacağı tastiknamesi ile not bilgileri, AOL ye kayıt yaptırdığında avantaj sağlar. AOL Açıköğretim Lisesi kredili sistem olduğu için lisede okumuş olduğunuz derslerin kredileri Açıköğretim Lisesine kayıt yaptırdığınızda kredi hanenize geçer. AOL Açıköğretim Lisesi bitirme kredisi 192'dir.
Bir örnek verelim. Siz lise yıllarında 3 veya 4 dersi başarılı geçmiş olduğunuzu düşünelim. bu 3-4 dersinde kredisi AOL de 10 kredi ediyor diyelim. O zaman siz AOL ye Açıköğretim Lisesine kaydolduğunuzda başarmak zorunda olduğunuz 182 kredi kalır. Çünkü Açıköğretim Lisesini bitirme kredisi 192 dir.
AOL Açıköğretim Lisesinde her yıl 3 sınav yapılır. Her sınav için en fazla 30 kredilik ders seçebilirsiniz. Her sınavda seçmiş olduğunuz derslerin tamamını verdiğinizde 30 kredi alırsınız. Her yıl 3 sınav demiştik ve her sınavdanda 30'ar kredi alsanız 2 yıldan daha kısa bir sürede liseyi bitirebilme olanağınız var.
AOL Açıköğretim Lisesine daha önceden liseye gidip eğitimi yarıda bırakanlarla liseye hiç kaydolmayan bütün öğrenciler kaydolabilir.
AOL Açıköğretim Lisesi mezunlarıda örgün eğitim gören öğrencilerle üniversite sınavlarında aynı haklara sahipler. İstediğiniz mesleğide seçebilirsiniz.
Açıköğretim lisesi AOL ye giriş ve yapılması gerekenler konusunda yazdıklarımızdan hariç bilmek ve öğrenmek istediğiniz konuları aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz.
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178

8/21/2013

21 Ağustos 2013 Çarşamba Günü Altın Fiyatları Listesi

  Hiç yorum yok
21 Ağustos Altın Fiyatları Listesi
21 Ağustos 2013 Altın Fiyatları

21 Ağustos 2013 Çarşamba Altın Toptan Fiyatları

Has altın: alış 86.1290 - satış 86.8420

22 ayar eski bilezik: alış 78.5500 - satış 79.2000

Ata cumhuriyet: alış 570.0000 - satış 610.0000

Gümüş: alış 1.3500 - satış 1.5000

21 Ağustos 2013 Çarşamba Perakende Altın fiyatları ve Altının Gram fiyatı

22 Ayar Bilezik: alış 78.5500 - satış 85.0000

18 ayar altın: alış 61.1520 - satış 70.0000

14 ayar altın: alış 49.0940 - satış 58.0000

Çeyrek altın (küçük altın): alış 141.5000 - satış 163.0000

yarım altın: alış 282.0000 - satış 326.0000

teklik altın: alış 564.0000 - satış 652.0000

gremse altın: alış 1410.0000 - satış 1630.0000

Ata cumhuriyet: alış 570.0000 - satış 645.0000

Reşat altın: 560.0000 - satış 645.0000

Hamit altın: 560.0000 - satış 645.0000

Gram altın: alış 85.6990 - satış 88.5000

8/20/2013

20 Ağustos 2013 Salı Günü Toptan ve Perakende Altın Fiyatları

  Hiç yorum yok
Toptan ve Perakende Altın Fiyatları
Küçük Altın, Altının Gramı, Has Altın 20 Ağustos 2013 Fiyatları

Bu gün altında alış fiyatlarında yine ufak değişikler oldu. Fakat altın satışlarında değişme olmadı. 20 ağustos gününü altın fiyatlarrı kaç liradan kapattı aşağıda listeledik.

20 Ağustos 2013 Salı Altın Toptan Fiyatları

Has altın: alış 85.9101 - satış 86.6228

22 ayar eski bilezik: alış 78.3500 - satış 79.0000

Ata cumhuriyet: alış 570.0000 - satış 610.0000

Gümüş: alış 1.3500 - satış 1.5000

20 Ağustos 2013 Salı Perakende Altın fiyatları ve Altının Gram fiyatı

22 Ayar Bilezik: alış 78.3500 - satış 85.0000

18 ayar altın: alış 60.8790 - satış 70.0000

14 ayar altın: alış 48.8750 - satış 58.0000

Çeyrek altın (küçük altın): alış 141.5000 - satış 163.0000

yarım altın: alış 282.0000 - satış 326.0000

teklik altın: alış 564.0000 - satış 652.0000

gremse altın: alış 1410.0000 - satış 1630.0000

Ata cumhuriyet: alış 570.0000 - satış 645.0000

Reşat altın: 560.0000 - satış 645.0000

Hamit altın: 560.0000 - satış 645.0000

Gram altın: alış 85.3170 - satış 88.5000

Nükleer Enerji Dersleri, Nükleer Enerji Radyasyon Konuları

  Hiç yorum yok
Nükleer Enerji Dersleri
Türkiye Atom Enerjisi Kurumu TAEK Nükleer Enerji Santrallar Radyasyon Konuları

Nükleer enerji ve nükleer enerjinin bütün bölümleri hakkında oldukça detaylı açıklamalara yer verilen Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'nun "taek.gov.tr" resmi web sitesinde nükleer enerji konularını öğrenebilirsiniz. Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'nun resmi web sitesinde; Nükleer enerji nedir, atom, fisyon, füzyon, zincirleme tepkime (reaksiyon) nedir, İlk nükleer tepkimeyi kim buldu, nükleer enerjinin dünyadaki durumu nedir, dünya nükleer enerjiden vazgeçiyormu, Nükleer reaktörler, nükleer güç santrali-reaktörü nedir, elektirik nasıl üretilir, nükleer yakıt konusunda dışa bağımlı olacakmıyız, yerli kaynaklarımız nelerdir, nükleer reaktörler enerji dışında bir şey üretirmi, nükleer güvenlik, nükleer güvenlik nedir, nükleer santrallarda güvenlik nasıl sağlanır, nükleer tesisler için işletme lisansı, nükleer santrallarin etrafında yaşayan insanlar ne kadar radyasyon alır, nükleer reaktörün sökülmesi teknoloji mevcutmudur ve maliyeti nedir, çernobil nükleer reaktörü kazası, çernobil nükleer reaktör kazasının Türkiye üzerindeki etkilerine genel bakış, nükleer santralların yaygınlaşması dünyada nükleer silahların artışına neden olurmu, insanlar nükleer santrallarden neden bu kadar çok korkmakta, radyasyon, radyasyon birimleri ve radyoaktivite, günlük hayatımızda radyasyon (radon ve sigara), radyasyon yaşamımızın bir parçasıdır, radyasyon ve biz, nükleer yakıt çevrimi ve atıklar, nükleer hammadde uranyum toryum, doğal uranyum kullanılan reaktörler için nükleer yakıt üretimi, zenginleştirilmiş uranyum kullanılan reaktörler için nükleer yakıt üretimi, nükleer reaktör atıkları, kullanılmış yakıt, yüksek radyoaktivite içeren ve uzun yarı ömürlü kullanılmış nükleer yakıtların depolanması nasıl yapılmaktadır, kullanılmış yakıtların tekrar işlenmesi ve hizmetten çıkarma (decomissioning) atıkları gibi öğrenciler için çok önemli konularda bilgiler içermektedir. Nükleer enerji, radyoasyon içeriklerine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.taek.gov.tr/ogrenci/index.html

19 Ağustos 2013 Pazartesi Altının Gramı ve Çeyrek Altın Fiyatları Ne Kadar

  Hiç yorum yok
Altının Gramı ve Çeyrek Altın Fiyatları
19 Ağustos 2013 Pazartesi Toptan Altın ve Perakende Altın Fiyatları

19 ağustos pazartesi günü altın alışlarınlarında ufak bir artış oldu. Altın satışları ise değişmedi. Altın yatırımcıları, altının alış fiyatının yükselmesini bekliyor. Bakalım umulan ve beklenen artış ne zaman olur. Biz 19 ağustosta altının toptan ve perakende alış-satış fiyatlarını verelim.

19 Ağustos 2013 Pazartesi Altın Toptan Fiyatları

Has altın: alış 85.7460 - satış 86.3490

22 ayar eski bilezik: alış 78.2000 - satış 78.7500

Ata cumhuriyet: alış 577.2800 - satış 610.0000

Gümüş: alış 1.3800 - satış 1.5200

19 Ağustos 2013 Pazartesi Perakende Altın fiyatları ve Altının Gram fiyatı

22 Ayar Bilezik: alış 78.2000 - satış 85.0000

18 ayar altın: alış 60.8400 - satış 70.0000

14 ayar altın: alış 48.8440 - satış 58.0000

Çeyrek altın (küçük altın): alış 142.4630 - satış 163.0000

yarım altın: alış 284.9250 - satış 326.0000

teklik altın: alış 569.8500 - satış 652.0000

gremse altın: alış 1424.6300 - satış 1630.0000

Ata cumhuriyet: alış 577.2800 - satış 645.0000

Reşat altın: 577.2800 - satış 645.0000

Hamit altın: 577.2800 - satış 645.0000

Gram altın: alış 85.3170 - satış 88.5000

8/17/2013

17 Ağustos 2013 Cumartesi Altının Gramı ve Çeyrek Altın Fiyatları Ne Kadar

  Hiç yorum yok
Cumartesi Altının Gramı ve Çeyrek Altın Fiyatları
17 Ağustos 2013 Cumartesi Toptan Altın ve Perakende Altın Fiyatları

Bir süre önce çok fazla düşüş kaydeden ve son bir kaç gündür altın yükselişe geçti. Bugünkü altın fiyatları aşağıdaki şekilde kapanmıştır.

17 Ağustos 2013 Altının Toptan Fiyatları

Has altın: alış 86.0200 - satış 86.5680

22 ayar eski bilezik: alış 78.4500 - satış 78.9500

Ata cumhuriyet: alış 577.2800 - satış 610.0000

Gümüş: alış 1.3500 - satış 1.5000

17 Ağustos 2013 Cumartesi Perakende Altın fiyatları ve Altının Gram fiyatı

22 Ayar Bilezik: alış 78.4500 - satış 85.0000

18 ayar altın: alış 60.9960 - satış 70.0000

14 ayar altın: alış 48.9690 - satış 58.0000

Çeyrek altın (küçük altın): alış 142.4500 - satış 163.0000

yarım altın: alış 284.9000 - satış 326.0000

teklik altın: alış 569.8000 - satış 652.0000

gremse altın: alış 1424.5000 - satış 1630.0000

Ata cumhuriyet: alış 577.2800 - satış 645.0000

Reşat altın: 577.2800 - satış 645.0000

Hamit altın: 577.2800 - satış 645.0000

Gram altın: alış 85.5900 - satış 88.5000

16 Ağustos Altının Gram Fiyatı 16 Ağustos Küçük Altın Fiyatı

  Hiç yorum yok
16 Ağustos Altının Gram Fiyatı
16 Ağustos 2013 Altın Toptan Fiyatı ve Altının Perakende Fiyatları

16 Ağustos 2013 cuma itibariyle toptan, perakende altın fiyatları ve çeyrek altının fiyatı ile altınız gramı aşağıdaki fiyatlarla günü kapatmıştır.

Altın Toptan Fiyatları

Has altın: alış 85,1970- satış 85.7460

22 ayar eski bilezik: alış 77.7000 - satış 78.2000

Ata cumhuriyet: alış 577.2800 - satış 610.0000

Gümüş: alış 1.2700 - satış 1.4500

16 Ağustos Perakende Altın fiyatları ve Altının Gram fiyatı

22 Ayar Bilezik: alış 77.7000 - satış 83.5000

18 ayar altın: alış 60.2570 - satış 69.0000

14 ayar altın: alış 48.3750 - satış 57.5000

Çeyrek altın (küçük altın): alış 142.4500 - satış 161.0000

yarım altın: alış 284.9000 - satış 322.0000

teklik altın: alış 569.8000 - satış 644.0000

gremse altın: alış 1424.5000 - satış 1610.0000

Ata cumhuriyet: alış 577.2800 - satış 634.0000

Reşat altın: 577.2800 - satış 634.0000

Hamit altın: 577.2800 - satış 634.0000

Gram altın: alış 84.7710 - satış 87.5000

Çelik AVM Personel Alımı ve İş Başvurusu

  Hiç yorum yok
Çelik AVM  İş Başvurusu
Çelik Alışveriş Merkezi Eleman Alımı ve İş Başvurusu Manisa İzmir

Manisa Çelik Alışveriş Merkezi'nde Elektronik, ses ve görüntü sistemleri, telefon ve bilgisayarlar hakkında bilgi sahibi bay ve bayan mağaza satış danışmanları alınacak. kariyer.net adresinden yada aşağıda vereceğimiz linkten ilan detaylarını inceleyebilirsiniz. Çelik AVM alınacak elemanlarda ekip çalışmasına uyumlu, iletişim becerisi gelişmiş, iş motivasyonu ve enerjisi yüksek prezantabl, sürekli ve tam zamanlı lise mezunu, meslek yüksekokulu mezunu veya üniversite mezunları, tecrübeli veya tecrübesiz, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış adaylar satış danışmanı olarak alınacak. Çelik AVM satış danışmanlığı kariyer.net adresinden başvuru yapabilirsiniz.  Kariyer.net adresinden yada aşağıdaki linkten kozmetik satış danışmanları alımı, mobilya montaj personelleri ve bay bayan giyim ayakkabı satış danışmanları alım ilanlarınada başvuru yapabilirisniz. Çelik AVM Elektronik satış Danışmanları alım ilan detayları ve başvuru adresi: http://www.kariyer.net/is-ilani/celik-avm/elektronik-satis-danismanlari-is-ilani/1017791/?tmpsno=1
Çelik AVM kozmetik satış danışmanı alımı ilan detayı ve başvuru adresi: http://www.kariyer.net/is-ilani/celik-avm/kozmetik-satis-danismanlari-is-ilani/1017808/?tmpsno=1
Çelik AVM Mobilya montaj personelleri alım ilan detayları ve başvuru adresi: http://www.kariyer.net/is-ilani/celik-avm/mobilya-montaj-personelleri-is-ilani/1017811/?tmpsno=1
Çelik AVM bay bayan giyim ve ayakkabı satış danışmanları alım ilan detayı ve başvuru adresi: http://www.kariyer.net/is-ilani/celik-avm/bay-bayan-giyim-ve-ayakkabi-satis-danismanlari-is-ilani/1017784/?tmpsno=1

Sütaş Personel Alımı ve İş Başvurusu

  Hiç yorum yok
Sütaş İş Başvurusu
Sütaş İşçi Eleman Personel Alımları ve Sütaş  İş Başvurusu

Türkiye'de tanınmış markalardan olan Sütaş ilk olarak kaşar ile peynircilik üretimi yapmış ve daha sonra 1974 te ise süt üretimine başlamıştır.
4000 çalışanı bulunan ünlü markalardan olan sütaş karacabey ve aksaray üretim tesislerinde çalıştırılmak üzere çeşitli personeller alacak. Ayrıca Türkiye'nin çeşitli lokasyonlarında görevlendirilmek üzere alınacak elemanlar; Ürün yöneticisi, muhasebe memuru, satış personeli, depo elemanı, grafiker, Ar-ge yetkilisi, online işletim uzmanı, beslenme uzmanı, iş çözümleri uzmanı, süt kontrol uzmanı, insan kaynakları gibi çok sayıda istihdam gerçekleştirilecek.
Aşağıda vereceğimiz linkten Sütaş açık pozisyonları inceleyip kendi branşınıza göre başvuru yapabilirsiniz. Kendinize uygun bir pozisyon yok ise Sütaş'a genel başvuruda yapabilirsiniz.
Sütaş açık pozisyonlar ve genel başvuruyu aşağıdaki adresten yapabilirsiniz.
http://www.sutas.com.tr/tr/Sayfa/is-basvurusu/7f

Yeni Malulen Emeklilik Şartları Neler?

  Hiç yorum yok
Malulen Emeklilik Şartları
Malulen Emekli Olmak İçin Neler Gerekir?

Malulen emeklilik kapsamında 21 çeşit hastalık gerekiyor. Ve malulen emekli olacaklarada aylık 971 lira maaş verilecek. Torba yasasında bulunan malulen emeklilik şartları 1 eylül tarihi itibariyle yürülüğe girecek ve bu düzenleme ile malulen emekli sayısı 114 bin 624 ten 119 bine çıkacak. 1 Eylülden itibarende malulen emekli olanlara maaş 971 lira ödenecek. Yeni düzenelemeye göre kanser, organ nakli, diyabet, genetik hastalıklar ve bunlara benze 21 çeşit hastalıklardan dolayı malulen emeklilik olunabilecek. Yeni düzenlemeye göre daha önce malullük başvurusu yapıp, başvurusu reddeilenler tekrar başvuru yaparak yeni düzenlemelerden yararlanabilecekler. Malulen emekli olabilmek için sağlık raporuyla çalışma gücünün veya iş kazası ya da meslek hastalığı sonucu meslekte ‘kazanma gücünün’ en az yüzde 60′ını veya tamamını kaybettiğinin onaylanması gerekiyor. En az 10 yıldan beri sigortalı bulunup, toplam olarak bin 800 gün sigorta primi ödenmiş olma şartı aranıyor. Malülen emeklilik kapsamında değişiklikler arasında bakıma muhtaç kişilerin emekliliği de bulunuyor. Başkasının sürekli bakımına muhtaç derecede malul olan sigortalılar için sigortalılık süresi aranmaksızın bin 800 gün sigorta primi bildirilmiş olması gerekiyor. Kemik iliği nakli hariç tüm organ nakilli hastalar her koşulda maluliyete hak kazanıyor. Böbrek nakli sonrası uygulanan kontrol muayeneleri de kaldırıldı. Tüm kanser hastaları tanı aldıktan sonra koşulsuz olarak malullük kapsamına alındı.

8/16/2013

15 Ağustos 2013 Toptan ve Perakende Altın Fiyatları Ne Kadar

  Hiç yorum yok
Toptan ve Perakende Altın Fiyatları nedir
15 Ağustos Perşembe Altının Toptan Perakende Gramı ve Fiyatları

15 Ağustos 2013 perşembe günü altın fiyatları aşağıda verilen değerlerde kapandı. Cuma günü ise bakalım fiyatlar kaçtan açılıp, kaçtan kapanış yapacak?

Altın Fiyatları Toptan Alış ve Satış

Has altın: alış 82,9500- satış 83,3880

22 ayar eski bilezik: alış 75,6500 - satış 76,0500

Ata cumhuriyet: alış 561,000 - satış 610,0000

Gümüş: alış 1,2700 - satış 1,4500


15 Ağustos 2013 Perşembe Perakende Altın Fiyatları

22 ayar bilezik: alış 75,6500 - satış 82,0000

18 ayar altın: alış 58,6220 - satış 67,5000

14 ayar altın: alış 47,0630 - satış 56,0000

Çeyrek altın: alış 136,5130 - satış 160,0000

Yarım altın: alış 273,0000 - satış 320,0000

Teklik altın: alış 546,0000 - satış 640,0000

Gremse altın: alış 1365,0000 - satış 1600,0000

Ata cumhuriyet: alış 561,0000 - satış 630,0000

Reşat altın: alış 541,0000 - satış 630,0000

Hamit altın: alış 541,0000 - satış 630,0000

Gram altın: alış 82,5350 - satış 85,0000

8/13/2013

Doktora Öğrencilerine TÜBİTAK Bursu

  Hiç yorum yok
TÜBİTAK Bursu
Doktora Öğrencilerine 60 Bin Dolar Burs İmkanı

Ülkemizin en seçkin kuruluşlarından olan TÜBİTAK doktora öğrencilerine teşvik için 60 bin dolarlık bütçe ayırdı. Burstan yararlanacak olan alanlar şöyle; Yurdışı doktora burs programı alanları, Elektronik-Elekromanyetik malzemeleri, Malzeme teknolojileri, Biyomalzemeler, Enerji malzemeleri, Lazer tejnolojileri, Optik algılayıcılar, Nanoteknoloji, Yenilenebilir enerji kaynakları, Enzimler ve mikrobiyal biyoteknoloji, Hayvan ve bitki teknolojisi, Girşimcilik ve inovasyon yönetimi, Sistem mühendisliği, Bilgi güvenliği, Yazılım doğrulama ve geçerleme/Yazılım geliştirme metodolojileri, Güvenlik ve güvenirlik mühendisliği, Nükleer enerji, Uydu/uzay aracı yönetim belirleme ve kontrol sistemleri, Uzay aracı sistem tasarımı.

Lisans öğreniniminin son sınıfında olanlar veya lisans öğrenimini tamamlayanlar, lisansüstü programına kayıtlı olan veya bir yüksek lisans programını tamamlamış olan kişilere TÜBİTAK burs ödemesi yapılacak. Programa başvuru için yurt dışındaki okuldan kabul şartı da aranmayacak. Yurt Dışı Doktora Burs Programı için başvuruların 11 Ekim’e kadar yapılması gerektiğini sözlerinde belirten TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanı (BİDEB) Yrd. Doç. Dr. Murat Özoğlu sözlerine şöyle devam etti Öğrencilerin bu programla dünyanın en iyi üniversite ve araştırma merkezlerinde doktoralarını tamamlama imkanı bulacaklar. bursun içinde bursiyerlere doktora eğitimlerinin ilk 2 yılı için verilecek aylık 1.800 doların yanı sıra yaşam giderleri, öğrenim harçları ve sağlık sigortalarının da bulunduğunu sözlerine ekledi. Belirtilen b desteğe ilave olarak bursiyerlere üniversiteler için başvuru bedelleri, dil seviye tespit sınavları, genel yetenek sınavları ve vize işlemleri için 2 bin dolara kadar ek destek verilecek.

8/09/2013

İlköğretim Haftası Nedir İlköğretim Haftası Ne Zaman Kutlanır

  Hiç yorum yok
İlköğretim Haftası neye denir
2014 İlköğretim Haftası Ne Zamandır İlköğretim Haftası Neye Denir?

Tüm Türkiye'de okulların açıldığı hafta ilköğretim haftasıdır ve ilköğretim haftası olarak kutlanır.
İlköğretim haftasının açılışı Milli Eğitim Bakanlığı'nın radyo, Televizyon konuşmaları ile açılış yapılır.
İlköğretim haftası dolayısı ile okullarda törenler gerçekleştirilir. Okullarda ilköğretim haftası konuşmalarını okul müdürü ile öğretmenler yapar ve konuşmalarında eğitimin önemi, değeri vurgulanır.
İlköğretim haftasında konuşmaların yanısıra şiirlerde okunur.

8/08/2013

Sevgiliye En Samimi En İçten En Özel Bayram Mesajları

  9 yorum
en özel bayram mesajları
Sevgililere 2013 orjinal ve Çok Özel Samimi En Güzel En Yeni Aşk Dolu Bayram Mesajları

Sevgiliye Aşıklara Sevdalılara Bayram Mesajları

*Bayram gecesinin ilk saatlerinde ilk ve özel olarak senin bayramını kutlarım aşkım..!

*Hayatıma mana katan biricik aşkımın bayramı kutlu ve mutlu olsun..! Seni Seviyorum İyiki varsın.

*Biricik Aşkım..! Bayramlarda en çocuklar sevinir ya... Şimdi bende seviniyorum çünkü sana mesaj atmak ve senden cevap almak için bir bahanem olacak. Bayramını en derin duygularla kutlarım..!

*Aşkım..! Bayramını en yüce ve en samimi duygularımla kutlarım. Yüzün daima bayram sevinci içinde gülsün..!

*Bayram sevincimi yarıda bıkaran bir şey. Oda sana olan hasretim ve özlemim. Seni Çok ama Çok Seviyorum Birtanem..!

*Bana En mutlu geçecek bayram, seninle beraber olabileceğim bayramdır. Biricik aşkımın bayramı kutlu olsun..

*Canım! Yalnızca bu bayram değil, eriştiğimiz erişebildiğimiz her bayram kutlu olsun. Seni Seviyorum..!

*Seninle olduğumuz bayramın kutlu olsun dileklerimi, sensiz geçirdiğimiz bayramlardada kutlu olsun diyebilecek kadar seni seviyorum..!

Sevgilinize yada tek aşkınız olduğunu düşündüğünüz kişilere gönderebileceğiniz diğer güzel sözler ve mesajlar için kategorilerdeki mesajlar bölümüne bakınız..!

Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, günaydın, iyi geceler, samimi, içten, doğum günü, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım..!

2013-2014 Üniversite Kayıtlarında İstenen Belgeler

  Hiç yorum yok
Üniversite Kayıtlarında İstenen Belgeler
Üiversitelerin Öğrenci Kayıtları Tarihleri ve İstenen Belgeler

2013-2014 eğitim öğretim yılı üniversitelerin bir çoğu kayıt tarihlerini ve istenen belgeleri, üniversiteler resmi web sitelerinde yayımlaya başladı.
Kayıt başlama tarihi ile son kayıt tarihi arasında yalnızca 1 veya 2 gün gibi kısa bir süre veriliyor. Mazeretli kayıt tarihi hariç.
Ancak üniversitelere kayıt yaptıracak öğrencilerin hazırlaması gereken evraklar hemen çabucak hazır olamayabilir. Bu nedenle üniversiteye gidecek öğrenciler bayram sonrası hemen, üniversitelerin istediği belgeleri eksiksiz hazırlamaları kendi yararlarına olacaktır.
Sağlık kurul raporu, istenen fotoğraflar gibi zaman gerektiren işlemler uzunda sürebileceği düşünüldüğünde bir an önce üniversitelerin kayıt için gerekli belgeleri hali hazırda bulundurmak yararlı olur. İl dışı okuyacak öğrenciler özellikle hiç eksiksiz tamamlamaları faydalı olur. Aksi taktirde zaten ilk kayıt ve son kayıt tarihi çok kısa olduğu için memleketlerine geliş gidişlerinde zaman kaybetmezler. Herkese Kolay Gelsin..!

8/07/2013

Memur Toplu Sözleşmesi Zamları, Memur Zammında Uzlaşma

  Hiç yorum yok
Memur Zammı
Memur Toplu Sözleşmesinde Sonuç Belli Oldu

7 Temmuz 2013 tarihi itibari ile memur toplu sözleşmelerinde sona gelindi. Memur toplu sözleşmesinde memurlara verilen zam şöyle; Memurun 2014 te taban aylığına 175 TL zam, 2015 te yüzde 3+3 zam ve enflasyon farkı verildi.
Bu zamlardan memur emeklileride yararlanacak.
Son dakika haberleri olarak televizyonlarda yayınlanmakta.
Memura yapılan zammı Bakan Faruk Çelik canlı yayında açıkladı.
Ardındanda Mmeur-sen başkanı Ahmet Gündoğdu'da yapılan zamlara ilişkin açıklamalarını yaptı.

Kadını Rahatlatan Doğum Paketi

  Hiç yorum yok
Doğum Paketi
Kadınlar İçin Doğum İzin Paketi Son Durumu

Doğum Yapan Kadınların İzin Süreleri ve Esnek Çalışma Modeli
Eylül ayında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması beklenen çocuk teşviki paketinde son durum itibarıyla doğum yapan kadınlara ne gibi kolaylıklar geliyor. Doğum yapan çalışan annelerin doğum izin süreleri, özel sektörlerin uzun izin süresinden dolayı kadın eleman çalıştırmaması düşüncesiyle doğum izin süresi değişmedi. Doğum izin süresi kısa tutulup, izin sonrası esnek çalışma modeli düşünülüyor. Çalışan kadınların doğum izinleri 18 hafta + esnek çalışma modeli öngörülüyor. Kısacası eğer onaylanırsa kadınlar doğum öncesi izin süresi 8 hafta olacak, doğum sonrası 8 hafta olan izin süresi 10 haftaya çıkarılacak ve doğum izni biten anneler en fazla 2 senede esnek çalışma olanağına sahip olacak. Çocuğu 2 yaşına gelene kadar isterse anne işlerini evdende yapabilecek. Doğum izninden sonra esnek çalışma modelinde anne öğlene kadar çalışıp öğleden sonrasını çocuğuna ayırabilecek. Doğum izninden dönen annenin işe alınma zorunluluğu getirilecek. Ayrıca uygulamada kadınların kademeli yükselme ve kıdem dahil tüm özlük hakları korunacak.

8/05/2013

Silivride Engenekon Tutukluları Mahkeme Sonucu Kim Ne Ceza Aldı

  Hiç yorum yok
Engenekon Tutukluları Mahkeme Sonucu aldıkları ceza
Silivri Mahkeme Sonucu Hüküm Giyenler

Uzun zamandır gündemde olan ergenekon tutukluları ve bugün yapılacak olan Silivri'deki mahkeme sonucunda müebbet, ağırlaştırılmış hapis cezası ile en az ceza alanların isimleri izleyenleri şok etti.
Silivri'de mahkeme sonucuna göre hüküm giyenlerin ve Beraat Edenlerin listesi:
1-Salih Kunter (beraat)
2-Süleyman Esen (beraat)
3-Ali Yiğit (beraat)
4-Mehmet Otuzbiroğlu (20 yıl 6 ay hapis)
5-İsmail Hakkı Pekin (7 yıl 6 ay hapis)
6-Mehmet Perincek (6 yıl hapis)
7-Adnan Türkkan (10 yıl 6 ay hapis)
8-Hıfzı Çubukçu (9 yıl 6 ay hapis)
9-Sedat Peker(10 yıl hapis)
10-Ali Yasak (6 yıl hapis)
11-Özlem Usta (6 Yıl 4 ay hapis)
12-Ferit Bernay (10 yıl hapis)
13-Turhan Özlü (9 yıl Hapis)
14-Ferda Paksüt (2 yıl 6 ay hapis)
15-Özlem Konur Usta (6 yıl 3 ay hapis)
16-Adil serdar Saçan (14 yıl hapis)
17-Arif Doğan (47 yıl hapis)
18-Osman Yıldırım (8 yıl 9 ay hapis)
19-Ferit İlsever (15 yıl hapis)
20-Erol Manisalı (9 yıl hapis)
21-Ergun Poyraz ( 29 yıl 7 ay hapis)
22-Emcet Olcaytu ( 13 yıl 2 ay hapis)
23-Cemal Taşpınar (beraat)
24-Doğu Perincek (117 yıl hapis)
25-Yalçın Küçük (86 yıl hapis)
26-Adnan Bulut (6 yıl 3 ay hapis)
27-Erkan Önsel (9 yıl hapis)
28-Veli Küçük (Ağırlaştırılmış Müebbet hapis)
29-Kemal Gürüz (13 yıl 11 ay hapis)
30-Ümit Sayın ( 4 yıl hapis)
31-Gürbüz Çapan (1 yıl 3 ay hapis)
32-Fikret Emek (41 yıl 4 ay hapis)
33-Fatma Cengiz (11 yıl hapis)

En Büyük Aşk Yazıları, Orjinal Sevgi Mesajları

  Hiç yorum yok
sevgililerin özel mesajları
Sevgiliye En Orjinal, En Yeni, En Son, En Popüler Aşk Mesajları

İç gıcıklayan en romantik, en derin, en duygulu ve en orjinal sevgiliye aşk mesajlarını yayınlamaya devam ediyoruz. Ağustos ayında yeni çıkan orjinal aşk mesajları siz birbirini seven aşıklara özel mesajlardır. İçlerinden birini veya bir kaçını hemen telefonla veya facebook sayfanızda sevgilinize söylemeye acele edin. Bir başkası sizden önce davranmadan orjinal sevgi ve aşk sözlerini sevgilinize ilk söyleyen siz olun. Diğer aşk mesajlarını görmek için kategorilerden mesajlar bölümüne tıklıyarak ulaşabilirsiniz.

AŞKIN SÖZLÜ İFADESİ
*Sen benim yaz değil, ömrümün aşkısın...

*Dilim hep böyle tutuk sanma, sadece seni görünce dilim tutuluyor aşkım...

*Ne yazı, ne kışı yaşarım ben. Ben seninle 4 mevsimi yaşıyorum birtanecik sevgilim.

*Sana aşık oldum olalı bana hergün bayram aşkım...

*Sana en güzel sözleri söylemek isterdim. Lakin kalbim izin vermiyor çünkü telif hakkı onda.

*Senin yanındayken tutum ve davranışlarımı analiz edersen, seni ne kadar çok sevdiğimi anlarsın...

*Her türlü bağımlılıktan kurtulabilirim belki ama sana olan bağımlılığımdan asla kurtulamam.

*Zaman her şeyin ilacı denir ama sensiz geçen zaman bana sadece zehir olur.

*Bir insanın aşkına inanılması için illa bir gözünü verecek olmasımı lazım. Sana ben en önemli organımı vermişim, Kalbimi...! Bu sana olan aşkımı anlatmaya yetmezmi...!

*Canım sevgilim ben hayatımda hiç değişmedim ama seni görünce ben benden kendimi tanıyamayacak kadar geçiyorum. Çünkü Seni o kadar çok seviyorum...!

*Pembe panjurlu ev hayaline hep gülerken, sana aşık olduğumdan bu yana bende düşler oldum...

Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, günaydın, iyi geceler, samimi, içten, doğum günü, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım..!

8/02/2013

Kadro İçin Dilekçe Nasıl Yazılır, Sözleşmeli Çalışanın Kadro İçin Dilekçe Örneği

  Hiç yorum yok
Kadro İçin Dilekçe Örneği
Kadroya Geçmek İsteyen Sözleşmeli Çalışanlara Dilekçe Örneği.

Sözleşmeli çalışanın memur kadrosuna geçebilmek için çalıştıkları kuruma dilekçe vermeleri şart. Sözleşmeli personelin memur kadrosuna alınmasını öngören kanunun ilgili maddesine göre;
* 4/B li ve 4924 e tabi olarak çalışanlar 30 gün
* Kurumlarda sözleşmeli olarak çalışanlar 60 gün.
* Mahalli idarelerde sözleşmeli olarak çalışanlar 30 gün.
* TRT de çalışanlar 30 gün
içinde çalıştıkları kuruma dilekçe vererek başvuruda bulunmaları gerekiyor. Resimde sözleşmeli çalışan ve devlet memurluğu kadrosuna geçmek isteyenler için örnek dilekçe yayınladık. Umarız faydalı oluruz.

8/01/2013

Sözleşmelilere Kadro Geldi

  Hiç yorum yok
Sözleşmeliye Kadro
Yüz Bin Sözleşmeliye Torba Kanunundan Kadro Çıktı

Kamuda çalışan yüz bin sözlemi memur kadroya geçiyor.
Kamuda görevli 100 000 sözleşmeli personelin devlet memurluğu kadrosuna geçirilmesi öngörülen torba kanunundaki teklifindeki madde meclis genel kurulunda kabul edildi.
Bu sayı daha önceden 96 500 olarak belirlenmişti, ancak teklifin görüşülmesi sırasında çalışma bakanı Faruk Çelik tarafından verilen önergeyle teklifin kapsamına 3 500 kişi artırıldı. Kurumsal sözleşmeliler 2 ay içinde başvurmaları halinde sözleşmelilikten kadroya geçebilecek.  kaynak:habertürk