9/09/2021

Şener Şen Öldümü? Şener Şen Hayattamı Yaşıyormu?

  1 yorum
Şener Şen Öldümü
Şener Şen Hastamı? Şener Şen'in Son Durumu Nedir?

Geçen gün yayınladığımız yazımızda, sevdiğimiz karakterleri canlandıran sevdiğimiz sanatçıların son durumları hakkında araştırma yapma gereğini nedense hep ya bir filmi oynadığında, ya bir klibi yayınlandığında, yada bir dizisinde ve yahut o sanatçıyla ilgili bir haberle araştırma gereği duyuyoruz. Acaba sadece sinema vefasız değilde bizlerdemi vefasızız. Ünlü oyuncu Ali Şen'in oğlu Şener Şen, yaptığımız araştırmaya göre çok şükür hayatta ve herhangi bir sağlık sorunu yok. Allah daha nice sağlıklı ömürler versin. Komedi filmlerinin unutulmaz karakterleri; Hababam Sınıfı serilerinde Badi Ekrem, Süt kardeşler filminde Hüsamettin, Şaban oğlu Şaban filminde Hüsamettin, Tosun Paşa filminde Lütfü, Kibar Feyzo filminde Maho Ağa, Çöpçüler Kralı filminde Zabıta Şakir, Davaro filminde Sülo karakterlerinin yanısıra en çok sevilen, Türk halkının en çok beğendiği filmledede başrol oyuncusu olarak saf temiz adam rollerini başarıyla oynadı.
Bu filmlerden bazıları; Namuslu, Züğürt Ağa, Muhsin Bey, Eşkiya. Sinema dışında Şener Şen; İkinci Bahar isminde dizidede beğenerek izledik. Ünlü üstad oyuncu Şener Şen sayısız ödüllerinde sahibi olmuştur. Şener Şen'i Türk halkı en çok Hababam Sınıfı filmlerindeki Badi Ekrem tiplemesiyle sevmiş ve benimsemiştir.
Kısacası Usta oyuncu hatta efsane diyebileceğimiz oyuncunu durumunu, hastamı, hastanedemi, öldümü, yaşıyormu, ağır hastamı, kazamı geçirdi, sağlıklımı, sağlık durumu ne diye bizim gibi merak edenler bilsinlerlerki;  Şener Şen, hayatta olup sağlık durumuda Allah'a şükürler olsun iyidir. Şener Şen gibi usta oyuncular gerçekten bir daha gelmez.
Şener şen bugün yani 9 mayıs 2015 annesini kaybetti. Allah'an rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.

1 yorum :

  1. Allah Sağlıklı Uzun Ömürler Versin.Türk Sinemasına Büyük Katkıları Olmuş Müstesna sanatçılardan biridir.

    YanıtlaSil