7/28/2013

En Güzel En Etkileyici En İçten Bayram Mesajları

  Hiç yorum yok
en güzel bayram kutlama mesajları
Çok Güzel Orjinal Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı Mesajları

*Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Mübarek mayramlarınız Kutlu Olsun.!

*Birlik ve beraberliğin verdiği huzur ailenizden hiç eksik olmasın. Hayırlı Nice Bayramlar..!

*Gönüller bir, sevgiler ortak, dualar hep aynı. Severek ve sevilerek geçireceğiniz en güzel bayram olsun. Hayırlı Bayramlar..!

*Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Dualarınız kabul sevdikleriniz daima yanınızda sizinle olsun..! Mutlu Bayramlar...!

*Tüm yürekler sevgi ve sevinç dolsun, umutlar yeşerip çoğalsın, acılar silinip yok olsun. Mübarek Bayramınız Kutlu Olsun..!

*Dalgalar çiçekler getirecek bugün, doyasıya sarılmak var diyor deniz. Mutlu et sev diyor gün. Sev sevki geriye dönüp baktığında rengarenk hatıralar tebessün etsin. Bayramınız Mübarek Olsun..!

*Bir kucak sevgi kapatır mesafeleri, bir sıcak samimi mesaj birleştirir gönülleri. Hayırlı Nice Bayramlara..!

*Yürekler umutlu, Umutlarınız atlı, Sevdanız kanatlı, Mutluluklar katlı, Sofralar tatlı, Mekânlar tahtlı, Bayramlar kutlu olsun. Nice Bayramlara...!

*Unutulanlar anımsansın, kaybedilenler aransın, özlenenler bulunsun, kırılanlardan af ve özürdilensin, sevgiler söylensin. Bayramınız Mutlu ve Huzurlu Geçsin...!

*Her ilkbaharda papatyaların güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramında sizlere mutluluk, huzur ve neşe müjdelemesini dilerim. Hayırlı ve Mutlu Bayramlar...!

*Yılda bir değil, yılda 365 gününüzün bir bayram edası ile geçmesi dileği ile Hayırlı Bayramlar...!

*Hatırlamak ve hatırlanmak için vesile, Affetmek ve affedilmek için fırsattır, Gönül yapmak için özeldir, İyi niyet ve iyi dileklere sebeptir bayramlar. Canı Gönülden Bayramızı Kutlarım..!

*Ne şanslıyım ki hatırlayanlarım var, ne şanslıyım ki hatırlayacağım yakınlarım var. Ne Şanslıyız ki Mübarek Bayramlarımız Var... Nice Huzurlu ve Mutlu Bayramlar..!

Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, günaydın, iyi geceler, bayram, doğum günü, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım..! 

Bizimzaman ailesi olarak tüm ziyaretçilerimize hayırlı bayramlar diliyoruz..!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder