10/01/2021

İlginç ve Şaşırtıcı Lokanta İsmi, Komik Lokanta İsimleri

  Hiç yorum yok
ilginç Komik Lokanta İsimleri
Et Lokantasına Nasıl İsim Verilir? Et Lokantasına Marka İsimler

Öncelikle herkesin fikrinin farklı olabileceğini tabikide biliyoruz.
Biz gördüğümüz bir et lokantasının isminin olası hikayesini yazacağız. Resimde gördüğünüz gibi hem güldüren hemde düşündüren bir isim koymuşlar et lokantasına...:))

Muzipliği seven ama sıradanlığı sevmeyen Cenab isimli bir vatandaş bu ismi lokantasına verirken baya bir düşünmüş olmalı.
Neden Cenab Et Lokantası ismini vermiş olabilir?
Lokanta veya gıda üzerine bir dükkan açmak isteyen Cenab bey kuruyemiş dükkanı açacak olsa Cenab Kuruyemiş olarak akılda kalmaz diye düşünmüş olabilir. İkinci şık Cenab bey tavuk üzerine dükkan açsa Cenab Tavuk Lokantası da akılda kalmaz. Şarküteri açsa Cenab Şarküteride tutmaz.. Cenab bey lokanta açmaya karar vermiş ama öyle bir isim olmalıki gören herkesin aklında kalmalı ve isim yapmalı. Cenab bey sonunda et üzerine lokanta açmaya karar vermiş ve isminide zaten hazır Cenab ismi mutlaka olacak ve CENAB ET LOKANTASI ismi koymaya karar vermiş bu şekilde bu isim herkesin dikkatini çekecek ve et lokantasının ismini gören o lokantayı bir daha unutmayacak bir nevi marka olacak. Evet öylede olmuş olmalıki birçok kişi bu Et lokantasının adını konuşuyor. Hatta facebookta bu resim çok paylaşılır olmuş.  Cenab beye hayırlı olsun diyoruz ama Cenab beyin unuttuğu birşey var Müşterinin ilgisini çektiği kadar bu et lokantasının ismi iticide olabilir. Biz yinede hayırlı işler dileriz..:))))

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder