10/01/2021

Hidrokabin Sistemi Kullanımı, Hidrokabin şikayetleri yorumları

  Hiç yorum yok
Hidrokabin Sistem
Masajlı Hidrokabin Duşlar Kullanışlımıdır, Masajlı Duşakabin Alacaklar Dikkat!

Evimizi ilk aldığımızda resimde görünen hidrokabin sistemini almıştık. Benim en çok beğendiğim şey hem ışıklı olması hemde üstünün kapalı olmasıydı çünkü suyun sıcaklığından kabinin içi sıcak oluyordu.
1 yıl geçtiğinde bir kaza sonucu kabinin siyah renkli kısmındaki camlardan biri kırıldı. Servisini aradık, ölçü alınacağını söylediler ama o gün ne gelen oldu ne giden. Servisi tekrar aradık camın kırık vaziyette durduğunu tehlikeli olabileceğini söyledik. Servis bize o camın oraya takılmasının 10-12 gün sürebileceğini söyledi.
Bizde siparişi iptal ettik ve kırılan yere mikadan o ebatlarda kestirip takmayı düşündük. Daha olmadı sıradan bir duşakabin yaptırırız herhalde en iyiside o... Kırılan tek kanat olan camın fiyatı ve takılması 300 tl ye kadar olabiliyormuş. O fiyata duşakabini yenilersin:)))
İnsan kendi kendine soruyor bir malı alınca hemen gelip monte ediyorlar ama bir parçası için günlerce bekletiyorlar. Bu olacak şey değil. Kırılan musluk değil, fiskiye değil bu cam...! Cam beklermi hiç üstelik kırık cam. Bu nasıl bir sorumluluktur. Bu duşakabinlere kimi yerde hidrokabin, kimi yerde masajlı kabin, kimi yerde masajlı duşakabin deniliyor. Adı her ne olursa olsun hiç kimse görüntüsüne aldanmasın önemli olan servisinin alakası ve malın kalitesidir. Bizim aldığımız markanın servisi sıfır diyebilirim. Hızlı ve çözümcü bir o kadarda alaklı servisi olsa bu ürünü tavsiye edebilirdim. Duşakabin almak isteyenler bu yazımı okuduktan sonra bir kere daha düşünsünler.... Firma adını ve hidrokabinin markasını bilerek vermedim çünkü hiçbir mağazayı yada markayı karalamak değil maksatım. Yalnız biraz daha duyarlı olmaları gerekir diye düşünüyorum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder