10/01/2021

Eşini Aldatan Erkek Nasıl Belli Olur, Karısını Aldatan Erkekler Nasıl Davranır

  Hiç yorum yok
Eşini Aldatan Erkek Nasıl Belli Olur
Eşini Aldatan Erkekler Hangi Davranışlardan Belli Olur?

Günümüzde evli kadınlar zaman zaman eşlerinin kendilerini aldatıp aldatmadığını düşünürler. Çoğu zaman kuru ve sadece kişinin kendini yıpratmasından başka birşey olmasada bazı zaman isabetli bir düşünce olabiliyor. Özelliklede erkekte net bir değişim olmuşsa bu davranışlarının altında aldatma olayı yatıyor olabilir.
Peki eşini aldatan erkek nasıl davranır?
Eşini aldatan erkekte iki türlü zıt davranış biçimi oluyor.
1- Eşine her zamankinden çok daha fazla ilgi ve sevgi gösteren erkek
2- Eşine karşı her zamankinden daha ilgisiz ve soğuk davranan erkek
Eşini aldatan erkek karısına her zamankinden çok fazla ilgi ve sevgi gösteriyor olmasının sebebi; genellikle gelip geçici bir heves olması ve bu durumdan dolayı vijdanen rahatsız olmasından dolayıdır.
Eşine soğuk davranan erkek ise eşini aldattığı kişiye oldukça fazla kapılmış olmasından kaynaklanıyor.
Eşi tarafından aldatılan bayanlara tavsiye gerekirse; aldatmış dahi olsa eşinize kesinlikle ve kesinlikle ikinci bir şans verilmelidir. Çünkü ikinci şansı vermezseniz belkide çok mutlu olacağınız uzun yılları tepmiş olabilirsiniz. Aslında bu ikinci şans erkeğe veriliyor gibi görünsede tamamen kişinin kendi ikinci şansıdır.
İkinci şansı eşi tarafından verilmiş olan erkek aynı hatayı 3. kez yapmışsa o halde artık iş yürümez gözlerinin yaşına bile bakmayın:)))
Bu yukarıda bahsettiğimiz karısına karşı tutumu değişen erkeklerdi, birde karısına karşı davranışları değişmeyen ama farklılaşmaya başlayan erkeklerde var bunlarda eşlerini aldatan erkekerin kendilerine bakım yapmalarıdır. Eşini aldatan erkek dişlerini fırçalamaya özen gösterir, giyimine özen gösterir, traşına özen gösterir. Orta yaşlardaki erkekler genç görünmesini sağlayan tarzlar yapmaya çalışır. Tabi bu değişimleri illede aldatan erkek yapar demiyoruz karısına karşı yakışıklı görünmek içinde yapabirler bununda altını çizmek isteriz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder