10/01/2021

En Çok Paylaşılan Facebook Yazıları, Popüler Facebook Yazıları

  1 yorum
En Çok Paylaşılan Facebook Yazılar
En Çok Paylaşılan Popüler Facebook Anlamlı Profil Duvar Yazıları

Hemen herkesin kullandığı sosyal paylaşım sitesi olan facebook da hesap sahibi olanlar ya profillerine yada duvar yazılarına hem anlamlı hemde kısa yazılar yazar. Bazılarıda çok beğendikleri yazıları facebook ta paylaşırlar. Bizde en popüler, en anlamlı ve en çok paylaşılan duvar yazıları, profil yazılarını derledik. Beğendiğiniz sayfamızı paylaşın..!

En Popüler En Çok Paylaşılan Facebook Duvar Yazıları, Facebook Profil Yazıları:
* Evi boğaza bakanlara bir çift sözüm var..! Asgari ücretle 6 boğaza bakanın yanında siz kimsinizki..!

* Ben böyleyim diyen bir insanla neyi tartışabilir neyin mücedelesini verebilirsin ki? Ağzının orta yerine bir tane çakıp bende böyleyim dersin olur biter..)))

* Bir ıssızda kartal yavrusunu eğitiyordu. Yavru kartal annesine "anne zirvede olduğumu nasıl anlayabilirim?" Anne kartal cevap verir: "Birgün yalnız kalırsan bilki zirvedesin evlat. Çünkü zirve daima ıssızdır"

* Her elini sıkanla dost olmadığın gibi, her canını sıkanlada düşman olma. Çünkü elini sıkan menfaat umuyor olabilir, canını sıkanda ölçüsüz sevgi duyuyor olabilir.

* Annen baban öğüt verir diken olur. El gün öğüt verir gül olur.

* Söz gümüşse, Sükut altındır diye asırlardır bizi kandırdılar... Sanki kuyumcu dükkanı açacağız... Sustukça tepemize çıktılar.

* Hayallerinizin peşinden koşun. Merak etmeyin bir halt olduğu yok maksat spor olsun

* Şaire sormuşlar. gidenmidir terkeden, yoksa kalanmı? şair der ki; "kalan gidenin gitmesine ses çıkarmıyorsa çoktan terketmiştir"

* Kedi nankör, tilki kurnaz, karga kindar, yılan sinsi, insan hepsi.

* Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, onu bir daha görmeden ölmezmiş. Öyle ise Allah'a emanet olun.

* İyi insanlar daima kaybederler. Çünkü adil dövüşürler.

* İmkânın sınırını görmek için, imkânsızı denemek lazım.

* Kadın ile erkek eşit olsaydı, Prenses pamuktan, pinokyo odundan olmazdı.

* Hiç bir zaman büyük konuşma. Hayat seni öyle bir noktaya getirir ki; kendini sevdiklerinle savaşırken, nefret ettiklerinle selamlaşırken bulursun.

* Sen doğru yolda olda, varsın sanan eğri sansın. Sen kendini bildiğin sürece doğru insansın.

* UNUTTUĞUM Kimse yok..! Silinip giden değerler var sadece...! Önemsiz gördüğüm kimse yok. Önemini yitirenler var sadece...!

* Provası yok hayatın ne yeniden yaşamak mümkün, nede yaşadıklarını silebilmek. Önemli olan ilk defa değil son defa sevebilmek.

* Özlediysen özlediğini söylemenin tam vaktidir gece yarısı. çünkü hep o vakitler başlar özlemek denilen gönül ağrısı.

* O gün anladım bu ilişkinin yazgısını, takvim tutmazlığı aramızda düşman gibi duran zamanı. O gün anladım, senin bana erken benim sana geç kaldığımı.

* Öperken kokusunu içine çektiysen, özlerken burnunun direği sızlar.

Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, günaydın, iyi geceler, doğum günü, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım..!

1 yorum :