1/04/2013

Sevgiliye Orjinal Duygusal Doğumgünü Mesajları

  6 yorum
Sevgililerin Duygusal Doğumgünü Mesajları
En Duygusal ve Aşk Kokan Doğum Günü Yazıları

Sevdiğimiz, aşık olduğumuz bizim için çok özel kişilere doğumgünlerinde en anlamlı ve en etkileyici sözleri ifade eden yazılar yazmak yada mesajlar yollamak isteriz.

Bir kaçtane hiç bir yerde bulamayacağınız en orjinal yazılar, mesajlar yada sözleri sizler için yayınlayacağım.

Gerçi sevgileri, aşkları, tutkuları bizlere yaşatan o çok özel insanların doğduğu günün bizlere verdiği mutluluğu hiç bir cümle, hiç bir kelime pekte anlatmaya yetmeyebilir.

Aslında en güzel doğumgünü mesajı, yazısı yada sözleri o an kalbimizden geçenleri söylemek en etkili olandır. Ama bazı kişiler içinde üretebildiği sözcükleri dile getirmekte problem yaşayan içinde bu tür doğum günü yazıları onların duygularına tercüman olabilir...

Sevgiliye Söylenebilecek En Güzel Doğum Günü Mesajları

*Sen benim İçin Doğmuşsun, Alnımın Yazısıda Sen Ol..!

*İyiki doğdun dünyaya, iyiki doğdun yüreğime, iyiki doğdun hayatıma, Nice mutlu yıllara Canım..!

*Sen doğduğun gün eminimki gökyüzünde bir yıldız daha parlamıştır. Nice Yıllara Aşkım..!

*Sen doğdun çünkü kaderimsin! Sen doğdun çünkü nefesimsin! Sen doğdun çünkü sen yalnız benimsin..! İyiki Doğdun biriciğim..!

*Seninle öyle bütünümki.. Sen bensin, bende senim. Senin doğum günün benimde doğduğum gündür. İyiki varsın iyiki doğdun..!

*Sen bana Allah'ın bir armağanısın. İyiki doğdun sevdiğim sevdiceğim..!

*Sen bugün sadece dünyaya doğduğunu sanma... Sen öyle bir yere doğdunki, ordan seni kimse çıkaramaz...! Mutlu yıllar Sevgilim..!

*Senin doğum gününde seninle evlenmek isterdim...!

*Mutluyum çünki sen varsın! Mutluyum çünkü hayatımdasın! Mutluyum çünkü bugün sen doğmuşsun..! İyiki doğdun, İyiki doğmuşsun hayatımın anlamı...!

Sizlerde size ait olan orjinal sevgi, günaydın, iyi geceler, doğum günü, aşk, mesajlarınız varsa yorumlarınızda yazın yayınlayalım..! 

Son yılların en deli evlenme teklifi:)) "https://bizimzaman.blogspot.com/2013/06/evlenme-teklifi-yaplrken-verilecek.html" adresinden görebilirsiniz.

6 yorum :

  1. Güzelmiş :) emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Cok klas mesajlar ya

    YanıtlaSil
  3. Daha güzelleri var mesela

    kalbimin gözleri olsaydı ilk seni görmesini isterdim kalbimin kulağı olsaydı ilk senin sesini duymasını isterdim kalbimin burnu olsaydı ilk bin çiçeğin biraraya gelipde oluşturamadığı senin kokunu almasını isterdim kalbimin ağzı ve dudağı olsaydı ilk ve son olarak seni öpmesini isterdim işte bu saydıklarıma sahip olamayan kalbim doğum gününü kutlar
    süleyman

    YanıtlaSil
  4. bencede bu daha güzel...

    YanıtlaSil