1/13/2013

Odeabank Personel Alımı İş Başvurusu

  Hiç yorum yok
Odeabank
Odeabank İş Başvuru İlanı Personel Alımı

Lübnanlı Bank Audi'nin Türkiye birimi olan Odeabank 2 ekim tarihinde BBDK tarafından faaliyeti onaylandı. Odeabank ilk şubesini Maslak'ta 10 ocak tarihinde açtı ve oldukça hızlı büyüme göstermekte şimdiden 6 şubesi oldu. Odeabank 2013 yılı içinde şube sayısını 32 şubeye, 1000 kişilik çalışana çıkarma hedefinde. Odeabank'ta şu anda 390 çalışan var.
Odeabank, Grup stratejisi ve iş ihtiyaçları doğrultusunda çalışma arkadaşları arıyor. Çeşitli kariyer gelişim olanakları ile Odeabank çalışanlarına kariyer imkanı sunuyor. Odeabank, iyi eğitimli, ”Müşteri memnuniyeti” odaklı, teknolojik gelişmeleri yakından takip edip uygulayan, global düşünce yapısına sahip, öğrenmeye hevesli ve yeniliklere açık, takım çalışmasına yatkın personeller arıyor. Bankanın işe alım sürecinde işe yeni başlayan çalışanlara, banka kültürünü tanıtma ve Odeabank’a en kolay şekilde adapte olmalarına yönelik oryantasyon programı sunuluyor. Hızla büyüme stratejisi çerçevesinde ortaya çıkacak açık pozisyonlar www.kariyer.net’ten duyurulacaktır.
Başvurusunu yapan adayların iş pozisyonuna, özelliklerine ve gerekliliklerinin ihtiyacına göre Odeabank direk iletişime geçiyor
Odeabank'ta çalışmak isteyen adaylar başvuru formunu aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz
https://www.kariyer.net/is-ilanlari/odea-bank-a-s--is-ilanlari/35622/28158/a=2

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder