9/09/2021

Bank Asya Personel Alım Sınavı İş Başvurusu Ve Şartları

  Hiç yorum yok
Bank Asya Personel Alım
Bank Asya Personel Alımı ve Sınav Başvurusu

Faizsiz finans sistemi ile hizmet veren Bank Asya her geçen gün gelişmekte olup daha geniş kitlelere ulaaştırmak için şube sayısını günden güne artırıyor. Bank Asya çalışanlarının çoğunluğu bankacılık tecrübesi olan üniversite mezunları olup hizmet vermektedir. Bu kapsamda profesyonel bankacılık yapmayı hedefleyen, hoşgörülü ve dinamik personeller arıyor. Bank Asya İnsan Kaynakları kişisel ve kurumsal gelişimle alakalı yoğun tempoya ayak uyduracak takım arkadaşlarını Türk bankacılık sektörüne kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Uzman, güvenilir, başarılı personel yetiştirmek amacı ile bankacılık ve finans sektöründe çalışmayı meslek edinen, etkin iletişim kurmayı bilen personeli istihdam etmek için işe alım sürecini yönetiyor.
Bank Asya Alacağı Personelde Aradığı Şartlar Aşağıdaki Gibidir:
1- T.C. Vatandaşı olmak veya yabancı uyruklu ise çalışma izni almış olmak,
2- 18 yaşını doldurmuş olmak,
3- En az önlisans mezunu olmak,
4- Bankamız tarafından yapılacak araştırmalar sonucunda olumlu istihbarata sahip olmak,
5- Resmi veya özel herhangi bir kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü altında bulunmamak,
6- Yapılan yazılı ve sözlü sınavlarda başarı göstermek şartları aranıyor.
Bank Asya Sınavı için Gereken Şartlar:
Bank Asya Pazarlama Uzman Yardımcısı alınacaktır. Türkiye’deki üniversitelerin dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin; Hukuk, İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, İstatistik, Matematik, Fizik, Bankacılık, Finans, Risk Yönetimi ve Muhasebe, bankacılık mesleği ile ilgili diğer bölümler ile Fizik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Finans Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun veya 2013 Şubat sonu itibariyle mezun olacak adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

Bank Asya Sınav Başvurusu:
Sınava katılmak isteyen adaylar 11.01.2013 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Adayların başvuru formlarında T.C. kimlik numaraları ve iletişim bilgilerini belirttikleri takdirde adaylara sınav tarihi ve yeri hakkındaki bilgiler elektronik posta ve sms aracılığıyla gönderilecek.

Bank Asya Sınav Yeri ve Sınav Tarihi:
Yazılı sınav 20 Ocak 2013 tarihinde İstanbul ve Ankara olmak üzere iki ilde yapılacak olup detaylar sınava katılımı kesinleşen adaylara bildirilecek.
Bank Asya Personel Alımında Açık Pozisyonları ve Bank Asya Personel Alım İş Başvuru Formunu aşağıdaki adresten görebilirsiniz.
https://www.bankasya.com.tr/

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder